În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Video: Ion Cristoiu, într-o ipostază surprinzătoare în grădina din Găgești

Jurnalistul și publicistul Ion Cristoiu s-a dus, pentru prima dată de când a început pandemia, acasă, la Găgești.

Duminică seara a încercat, fără prea mult succes, să-i explice câinelui lui, care are rezidență permanentă la Găgești, ce este cu starea de alertă. Luni a reluat operațiunea, de data aceasta cu ceva mai mult spor.

Reacția câinelui care face pui, cum i-a spus jurnalistul pentru a fi politically correct să evite cuvântul cățea, când i-a pus masca și când el și-a pus masca este incredibilă. În plus, Ion Cristoiu poate fi văzut, pentru prima dată, îmbrăcat în trening.

Restul filmării, în Jurnalul meu video, pe cristoiublog, după ora 23.00.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Video: Ion Cristoiu, într-o ipostază surprinzătoare în grădina din Găgești”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *