Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Video. Ionuț Cojocaru – lecție despre trecut pentru a putea înțelege viitorul

Afirmarea demnității naționale a fost boicotată – spune istoricul Ionuț Cojocaru – de o campanie pe termen lung, bine ticluită, pentru a li se inocula românilor o mentalitate de slugi. Identitatea națională a fost pusă la îndoială și prin rescrierea Istoriei, astfel încât marile personalități ale trecutului românesc să nu mai fie modele pentru generațiile de azi. Autorul crede atât de tare că Trecutul trebuie să fie Carte de învățătură pentru politicienii postdecembriști, încât le cere acestora să urmeze un curs de Istoria românilor.

Ionuț Cojocaru – lecție despre trecut pentru a putea înțelege viitorul
COLONIZATORI ÎN COLONIE, carte aflată la tipar, apare în curând exclusiv la Alexandria Publishing House. Prefață de Ion Cristoiu.
Ionuț Cojocaru a fost numit de jurnalist ”Istoricul Clipei, comentatorul prezentului social-politic în desfășurare”.
#dacănuciteștilatimpînțelegipreatârziu #alexandriapublishinghouse #ionutcojocaru #ioncristoiu #colonizatoriîncolonie #exclusiv

Publicată de Alexandria Librarii pe Joi, 16 decembrie 2021


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Video. Ionuț Cojocaru – lecție despre trecut pentru a putea înțelege viitorul”

  • Mare dreptate aveți Domnule Cojocaru!E atâta prostie în rândul politicienilor!Ce pretenții să mai avem de la poporul român.Fac și ei ce văd la TV.E dezastru ce se arată.Este pură spălare de creier.Și problema e că majoritatea românilor nu pot să trăiască fără TV.

  • Si eu sunt de acord cu concluziile d-lui Cojocaru.
    Citesc cu interes articolele domniei sale.

  • Super adevărat, s a instaurat o cenzura media și o dictatura a celor 30 de procente din populație care mai cred sau au beneficii directe cu partidele politice din România. Pur și simplu l ai alungat pe analistul economic Ilie Șerbănescu care a demonstrat cu argumente că statul român este
    condus de intermediari sau vătafi aflați la dispoziția ne-o marxiștilor noului imperiu instalat la Bruxelles. Și a distrus industria și nu de a pus nimic în loc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *