Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Video. Mergeți cu gunoiul în fața Primăriei Sectorului 1 și strigați tare „Merci beaucoup, madame Clotilde!”, poate înțelege și ea pe ce lume trăiește…

Îi duc doamnei Clotilde un sac de gunoi. Îl pun pe treptele Primăriei Sectorului 1 pentru că nu mai am unde să-l arunc. Desigur, aș putea să las sacul de gunoi pe stradă, lângă vreun stâlp, așa cum fac de zile bune mii de bucureșteni locuitori ai Sectorului 1 cărora li se pare că luptă și ei cu „mafia gunoiului” dacă aruncă pungi cu deșeuri pe străzi sau în intersecții. Niște fraieri care nu realizează că, de fapt, suntem luați prizonieri într-un conflict a cărui singură rezolvare firească e în justiție. Eu refuz să asist pasiv la spectacolul isteric prin care Clotilde Armand se face că asumă rolul de primar. Așa că îi duc gunoiul la primărie, să se spele cu el pe cap! Vă invit să ieșiți din ipocrizie și să procedați la fel: nu mai aruncați gunoiul pe stradă sau prin tomberoanele din alte sectoare, mergeți cu el în fața Primăriei Sectorului 1 și strigați tare „Merci beaucoup, madame Clotilde!”, poate înțelege și ea pe ce lume trăiește… (Text de Robert Turcescu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Video. Mergeți cu gunoiul în fața Primăriei Sectorului 1 și strigați tare „Merci beaucoup, madame Clotilde!”, poate înțelege și ea pe ce lume trăiește…”

  • „Mergeți cu gunoiul în fața Primăriei Sectorului 1 și strigați tare „Merci beaucoup, madame Clotilde!”, poate înțelege și ea pe ce lume trăiește…”
    Iar ea va va raspunde : guignon !

  • problema a ajuns la usa ue. s or fi folosit fonduri europene in povestea cu gunoiul?:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *