În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Video. Orban, Tătaru și restul au mai inaugurat o planșă

Aflați în turneu electoral, cu aparente treburi guvernamentale pentru a justifica banii cheltuiți, premierul și o parte din miniștri au ajuns duminică la Iași, unde au inaugurat planșa viitorului spital regional.

De emoție că are unde-și angaja chiar tot neamul, nu doar rudele apropiate, ministrul Tătaru a vorbit mai sacadat ca niciodată și a creionat imaginea unui spital gigant.
Ludovic Orban nu a zis nimic, doar și-a încrucișat mâinile peste burta ivită de sub sacoul descheiat.
Când să plece, premierul și-a amintit că nu a căzut în extaz în fața planșelor și s-a întors.

Postat de Guvernul României sâmbătă, 19 septembrie 2020


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii