Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Video. Pe Nicușor Dan l-a apucat râsul când a explicat cum vor acționa polițiștii pentru a-i împiedica pe oameni să se deplaseze

Duminică, pentru premierul Ludovic Orban, primarul General Nicușor Dan și prefectul de București Traian Berbeceanu a fost un fel de zi a recunoștinței după Halloween. Cei trei s-au dus la Arena Națională, unde se află DSP, să mulțumească voluntarilor care răspund la telefon.

Oficialii au păstrat același ton, adică totul este bine, deschid spitale și îi așteaptă pe cei care sunt depistați pozitiv cu Covid-19. Ludovic Orban a explicat: „Sfântul Ioan” a început să funcționeze – din rețeaua ASSMB, se pregătește Malaxa, s-a crescut capacitatea la Witting. De asemenea, suntem în pregătirea creșterii capacității la Spitalul Județean Ilfov, Colentina deja funcționează la capacitate – vă aduceţi aminte câte probleme am avut cu Colentina, dar pot să vă spun că deja Colentina funcționează la capacitate – și, de asemenea, știți că și în spitale de urgență funcționează, cu circuite separate, secții, inclusiv la terapie intensivă, unde pot fi tratate persoane infectate cu COVID, cum este la Spitalul Universitar, la Spitalul Floreasca, la Spitalul „Sfântul Pantelimon”.
Întrebat despre posibila carantinare a Bucureștiului, primarul Nicușor Dan a anunțat că se va implementa o nouă metodă, care îi va scoate pe polițiștii locali și naționali pe străzi. Primarul a recurs, și de această dată, la tertipul său, adică râde atunci când vrea să scape dintr-o situație pe care nu o stăpânește.

Cei trei și-au mulțumit unul altuia și au elogiat acțiunile făcute. Orban a vorbit de Nicușor Dan ca despre ministrul Sănătății.
„Îi mulțumesc domnului primar general că deja a luat decizii favorabile imediat după depunerea jurământului, a întărit capacitatea Ambulanței. Vrem să vedem exact cum face faţă Ambulanța creşterii foarte accentuate a numărului de solicitări”, a spus premierul.

Ministrul Nelu Tătaru declara ieri că este posibil să se ia noi măsuri de restricții la ședința Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. Orban și Berbeceanu au spus că nu se iau. Prefectul spune că școlile sunt focare, deci nu vor fi deschise.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *