Marcel Ciolacu: Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament pentru reforme și dreptate socială

Video. Românul pe capul căruia FBI a pus o recompensă de 750 000 de dolari a fost prins ca în filme

Dumitru Daniel Bosogioiu, căutat de FBI din 2012 pentru înșelăciuni, spălare de bani și falsificare de pașapoarte a fost prins în timp ce încerca să își schimbe documentele. El a fost capturat pe baza unor informații obținute pe surse de doi polițiști de la Secția 2, șeful Biroului Ordine Publică, scms Balan Alexandru Daniel  și ap. Vlad Ionuț Florian Doru, acesta din urmă fiind în timpul lui liber. Recompensa pusă de americani pe capul lui, nu neapărat pentru capturare, ci și pentru informații care ar duce la arestarea lui este de până în  750.000 de dolari.

„La data de 25.08.2021, in baza unei informații primite de la o sursa ocazionale cu privire la o persoana pe numele căreia s-a emis un mandat de arestare provizorie de către autoritățile judiciare *FBI -SUA* și care *se ascunde în prezent  pe teritoriul României*, s-a constituit o echipă operativă formata din Șeful Biroului Ordine Publica, scms Balan Alexandru Daniel  și ap. Vlad Ionuț, agent ordine publică în vederea depistării acesteia. La ora 12:30 cei doi polițiști l-au depistat langa Piata Mureș Sector 1 București pe numitul Bosogioiu Dumitru Daniel, persoana cercetată de autoritatile SUA pentru  savarsirea infracțiunilor de asocierea in vederea săvârșirii de înșelăciuni prin mijloace electronice, spălare de bani, falsificare de pașapoarte și trafic cu mărci de servicii contrafăcute.

Persoana a fost pusă în urmărire prin Dispoziția IGPR DIC nr. 2700 /18.08.2021.
*Ap. Vlad Ionuț se afla in timpul liber și a fost solicitat  în sprijin de către Șeful Biroului Ordine Publică”, se arată în documentul întocmit de poliție.

Vă prezentăm filmul desfășurării acțiunii.
Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *