Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Video. S-a deghizat în pacient, pentru a afla cum sunt tratați oamenii de rând

Președintele CJ Hunedoara, Laurențiu Nistor, deghizat în pacient, s-a prezentat la Spitalul Județean de Urgență Deva. Nu a fost recunoscut și a fost tratat cu indiferență , ca orice om de rând. Nistor le-a bătut obrazul, inclusiv pentru salariile mari și a promis măsuri aspre.

 

„Pacient neașteptat” la Urgența din Deva. Ultimatum pentru personalul medical

Publicată de HD24.ro pe Luni, 11 aprilie 2022


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Video. S-a deghizat în pacient, pentru a afla cum sunt tratați oamenii de rând”

  • daca a fost cineva la camera de garda a oricarui spital sunt convinsa ca a vazut cum o multime de asistente ies si intra dintr-un cabinet in altul, la un moment dat fara noima, cu foi in mana, si iar foiala…de ce se foiesc atata? sa dea senzatia ca fac ceva? , iar pacientii asteapta cu orele, 5-6 ore cel putin sa intre. In interior se calca pe picioare, pana vine sa-ti ia o amarata de tensiune, sa vina un doctor sa te consulte, mori de cateva ori…apoi se asteapta medicul specialist de pe salon, care vine dupa ore, sa semneze pt o eventuala analiza sau radiografie, apoi astepti sa te duca cineva la analiza, apoi se asteapta interpretarea, apoi…si asa trec ore si ore, la camera de garda, apartinatorii urla pe la usi si in fata unui portar intransigent, pt ca vad ca timp de ore nu se intampla nimic. Si voi vreti sa spuneti ca toti acesti oameni au fost altfel in perioada pandemiei, cand veneau unul dupa altul bolnavii in UPU???? S-a murit cu zile acolo, pe mana acelorasi oameni.

  • Nea asta de la Hunedoara a facut pe superman justitiarul. Eu,c a pacient obisnuit, am mers la urgenta cu pareza la ora 3 dupa amiaza, si am plecat la 11 noaptea fara sa fi fost consultat, urmand sa merg a doua zi la privat, pe banii mei si la 32 de ore de la debutul hemiparezei. Am plecat nu neaparat pentru ca eram nemancat si obosit, ci pentru ca in sala erau alte doua persoane care erau cu branule, una adusa cu ambulanta si lasata in sala de asteptare asa. La doua luni dupa faza asta, mama unui cunoscut a murit in aceeasi sala de asteptare, dupa vreo 5 ore de asteptat. Deci superman de la hunedoara, daca tot voia sa vada cum e sa fii pacient adevarat – nu doar sa se dea el in stamba – trebuia sa isi comande si un cosciug…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *