Comisia Europeană a solicitat modificarea Planului Național de Redresare și Reziliență a României. Au fost incluse proiecte pe care CE a spus din start că nu le finanțează

Video. Și-au plecat la colindat cu Cîțu în frunte

Luni, când ar fi trebuit să fie la minister, Florin Cîțu și-a adunat gașca și a descins la sediul PSD să ducă o scrisoare. Peneliștii îi cer lui Ciolacu să-și asume toți corupții din partid. În buna tradiție a racolării, neasumații ar urma să treacă la PNL probabil.
Cîțu a fost invitat să intre la o discuție cu Ciolacu, dar a refuzat pe motiv că și liderul PSD a declinat oferta lui de a merge la minister.

Postat de PNL Bucuresti duminică, 22 noiembrie 2020


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Video. Și-au plecat la colindat cu Cîțu în frunte”