Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Video și foto. PNL se delimitează de primarul care și-a umilit fetița. În imagini, Ogâgău bate pumnul cu Orban

Imaginile video apărute în spațiul public cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, care își umilește fetița de 9 ani au determinat o reacție rapidă din partea PNL.
Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, a transmis într-un comunicat de presă: „Ca urmare a înregistrării apărute în spaţiul public, cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, PNL Bistriţa-Năsăud precizează că acesta nu mai este membru PNL şi nu candidează la primărie din partea Partidului Naţional Liberal.
Ne delimităm categoric de acest tip de comportament şi condamnăm ferm orice act de violenţă împotriva copiilor, indiferent de agresor. Orice gest reprobabil la adresa minorilor trebuie cercetat şi pedepsit.
Partidul Naţional Liberal nu va accepta niciodată să fie asociat cu violenţa de orice tip, cu atât mai puţin cu cea îndreptată împotriva minorilor, în familie sau în afara ei. Suntem partidul care susţine înăsprirea pedepselor împotriva agresorilor și împotriva actelor de violenţă verbală şi fizică”.
Potrivit contului de Facebook  a lui Ogâgău, lucrurile nu stau tocmai așa.

ARVE Error: Invalid URL https://www.cristoiublog.ro/wp-content/uploads/2020/09/orban-prietenul-și-mentorul-meu.mp4 in mp4

Reamintim că în august, Guvernul a contestat la CCR legea care prevede, printre altele, majorarea pedepselor pentru infracțiunile sexuale, în special pentru cele împotriva minorilor. Liberalii au explicat neconstituționalitatea prin faptul că eliminarea posibilității de prescripție a faptelor de viol sau pedofilie i-ar discrimina pe cei care comit astfel de fapte.
În cazul primarului din Sângeorz-Băi, nu este vorba despre așa ceva, însă e o agresiune de neimaginat împotriva unui minor. În formă continuată, deoarece azi a apărut o altă înregistrare.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii