Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Vindecarea miraculoasă a Alinei Pușcaș

Când îți ciripesc păsărelele la cap și vezi păduricea prin crăpătura cortului din spitalul de campanie Covid de la Ana Aslan, unde te-ai dus singură de teamă să nu intri în penal, te mai încurci și în calcule și în sentimente.
„Am două teste negative. Plec acasă, după 16 zile de la infectare și 4 zile de stat internată sunt vindecată și numai cu mulți, mulți anticorpi”, a anunțat Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Să o luăm logic, fără să fim răutăcioși. Prezentatoarea, vedeta, adică, a stat în spital 4 zile, dar știa că este infectată înainte de a se interna, deci a stat 12 zile în izolare sau nu, că nu precizează. Oricum, potrivit ordinelor lui Tătaru, nu avea voie să stea nici în grotă, singură cuc, dacă era infectată și știa asta. Și știa, pentru că scrie ea negru pe alb. Ea de unde știa sau cine i-a spus că, de fapt, era infectată de 12 zile, că testul nu-ți spune când te-ai infectat? Prin urmare, ori știa că este infectată și nu s-a dus la spital, că a așteptat să fie dusă cu surle și trâmbițe cu echipa, și atunci este pasibilă de dosar penal, ori a făcut un test de vedetă care i-a precizat cu exactitate ora infectării.

După 4 zile de spital, nu mai spune că este fericită în spital, așa cum scria în 20 iunie: „Eu sunt în Rol 2, adică Spitalul Militar Mobil din incinta Ana Aslan. Trebuie să recunosc că sunt foarte fericită că am venit aici și nu m-am dus în altă parte. Chiar dacă dragii mei colegi de la Te cunosc de undeva, o parte din ei, cei care sunt confirmați cu acest nemilos virus, sunt la Matei Balș.
Eu am preferat să vin aici. De ce credeți? Eu sunt într-un cort, într-un cort militar foarte comod, nimic de zis, la 3 metri de ușa cortului. Unde se vede pădurea, ciripesc păsărelele, este liniște, este frumos, sunt optimistă. După cum se vede, sunt și eu pozitivă ca atitudine, nu numai ca rezultat”, a declarat, sâmbătă, Alina Pușcaș pentru elle.ro.

Marți a reevaluat starea de fericire, poate că a înțeles că are un contract de publicitate cu spitalul și nu s-au ținut oamenii de cuvânt.

„Eu sunt aici internată, asimptomatică fiind, nu pentru că mi-am dorit eu să fiu internată și să stau departe de familie și de casă, ci pentru că așa prevede legea, iar eu nu-mi doresc să am parte de un dosar penal. Pentru că asta se întâmplă, în cazul în care refuzi să te internezi, chiar dacă ești asimptomatic și nu transmiți boala. Nu am transmis-o familiei, asta este cel mai important lucru”, a scris ea într-un InstaStory.

Apoi, îi acuză pe cei care văd ața albă din povestea asta că sunt hateri care vor să vadă oameni suferind. Păi, Alina Pușcaș, nu ai spus tu cu gura ta că ești fericită? Uite, citat: „Trebuie să recunosc că sunt foarte fericită că am venit aici și nu m-am dus în altă parte”. Or fi zburat păsărelele.

Acum, trecând de la spiritul la litera legii. În Ordinul emis, marți, de Nelu Tătaru se spune: „Conform documentului, pacienții asimptomatici cu factori de risc, precum și pacienții simptomatici care au forme ușoare vor fi internați în spitale de faza 2 sau suport. Aceștia vor putea fi externați după minim 10 zile de internare în lipsa febrei și ameliorarea simptomatologiei, pentru cel puțin 72 ore. Testarea de control se va efectua în ziua 8 de la internare. Pacienții asimptomatici care sunt negativi la testul de control vor putea fi externați după 10 zile, fără a fi necesară izolarea la domiciliu. Prin urmare, putea avea Alina Pușcaș zece teste negative, trebuia să stea în spital 10 zile, nu 4.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Vindecarea miraculoasă a Alinei Pușcaș”

  • Mi s-a parut interesant ca aseara i-a luat apararea Mircea Badea. Insa doar Alinei, nu si celorlalti antenisti internati tot asimptomatic. Spunea ca e normal sa iasa dupa 4 zile, ca testul a fost negativ deci s-a imbolnavit cu mult timp inainte.
    Dar nu corespunde cu regulile de la noi. In acelasi timp ceilalti de la A1, cum sunt cameramanii sau Andrei Stefanescu, raman internati si nici nu aud sa-i testeze zilnic.
    Deci asimptomaticii depistati nu sunt egali. Unii sunt periculosi si „nu trebuie lasati in societate”, altii merg acasa imediat. Dar cum putea sa stie Alinuta asa exact data infectarii si de ce au acceptat doctorii povestea?

    Eu cred ca s-a mai testat in urma cu 12 zile si a iesit pozitiv, a dat spaga sa nu intre la arest in spital, apoi cand s-a aflat ca multi antenisti sunt pozitivi si-a dat seama ca poate sa aiba probleme si s-a intors pentru cateva zile in arest ca sa aiba documente cu test negativ. E singura explicatie. Faptul ca niciun doctor nu e intrebat de ce n-a respectat legea, faptul ca antenistii sar sa gaseasca explicatii, inseamna ca multi au dat spaga sa nu intre la spital.

  • Film serial ” mințim poporul cu televizorul”.

  • Corespondenta de vedeta la ușa cortului despre cum îndeplinim noi toți, cu mic cu mare, planurile și hotărârile partidului iubit, adică „ce prevede legea”.
    Adevărul e că, pentru suma corectă, 80% dintre români ar intra de bunăvoie in cort pentru 10 zile. Plus că mulți dintre români sunt obișnuiți cu cortul său vagonul de pe la căpșuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *