Vindecarea miraculoasă a Alinei Pușcaș

Când îți ciripesc păsărelele la cap și vezi păduricea prin crăpătura cortului din spitalul de campanie Covid de la Ana Aslan, unde te-ai dus singură de teamă să nu intri în penal, te mai încurci și în calcule și în sentimente.
„Am două teste negative. Plec acasă, după 16 zile de la infectare și 4 zile de stat internată sunt vindecată și numai cu mulți, mulți anticorpi”, a anunțat Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Să o luăm logic, fără să fim răutăcioși. Prezentatoarea, vedeta, adică, a stat în spital 4 zile, dar știa că este infectată înainte de a se interna, deci a stat 12 zile în izolare sau nu, că nu precizează. Oricum, potrivit ordinelor lui Tătaru, nu avea voie să stea nici în grotă, singură cuc, dacă era infectată și știa asta. Și știa, pentru că scrie ea negru pe alb. Ea de unde știa sau cine i-a spus că, de fapt, era infectată de 12 zile, că testul nu-ți spune când te-ai infectat? Prin urmare, ori știa că este infectată și nu s-a dus la spital, că a așteptat să fie dusă cu surle și trâmbițe cu echipa, și atunci este pasibilă de dosar penal, ori a făcut un test de vedetă care i-a precizat cu exactitate ora infectării.

După 4 zile de spital, nu mai spune că este fericită în spital, așa cum scria în 20 iunie: „Eu sunt în Rol 2, adică Spitalul Militar Mobil din incinta Ana Aslan. Trebuie să recunosc că sunt foarte fericită că am venit aici și nu m-am dus în altă parte. Chiar dacă dragii mei colegi de la Te cunosc de undeva, o parte din ei, cei care sunt confirmați cu acest nemilos virus, sunt la Matei Balș.
Eu am preferat să vin aici. De ce credeți? Eu sunt într-un cort, într-un cort militar foarte comod, nimic de zis, la 3 metri de ușa cortului. Unde se vede pădurea, ciripesc păsărelele, este liniște, este frumos, sunt optimistă. După cum se vede, sunt și eu pozitivă ca atitudine, nu numai ca rezultat”, a declarat, sâmbătă, Alina Pușcaș pentru elle.ro.

Marți a reevaluat starea de fericire, poate că a înțeles că are un contract de publicitate cu spitalul și nu s-au ținut oamenii de cuvânt.

„Eu sunt aici internată, asimptomatică fiind, nu pentru că mi-am dorit eu să fiu internată și să stau departe de familie și de casă, ci pentru că așa prevede legea, iar eu nu-mi doresc să am parte de un dosar penal. Pentru că asta se întâmplă, în cazul în care refuzi să te internezi, chiar dacă ești asimptomatic și nu transmiți boala. Nu am transmis-o familiei, asta este cel mai important lucru”, a scris ea într-un InstaStory.

Apoi, îi acuză pe cei care văd ața albă din povestea asta că sunt hateri care vor să vadă oameni suferind. Păi, Alina Pușcaș, nu ai spus tu cu gura ta că ești fericită? Uite, citat: „Trebuie să recunosc că sunt foarte fericită că am venit aici și nu m-am dus în altă parte”. Or fi zburat păsărelele.

Acum, trecând de la spiritul la litera legii. În Ordinul emis, marți, de Nelu Tătaru se spune: „Conform documentului, pacienții asimptomatici cu factori de risc, precum și pacienții simptomatici care au forme ușoare vor fi internați în spitale de faza 2 sau suport. Aceștia vor putea fi externați după minim 10 zile de internare în lipsa febrei și ameliorarea simptomatologiei, pentru cel puțin 72 ore. Testarea de control se va efectua în ziua 8 de la internare. Pacienții asimptomatici care sunt negativi la testul de control vor putea fi externați după 10 zile, fără a fi necesară izolarea la domiciliu. Prin urmare, putea avea Alina Pușcaș zece teste negative, trebuia să stea în spital 10 zile, nu 4.

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Vindecarea miraculoasă a Alinei Pușcaș”

📹 Videoblitz 📹
Loading