Nicolae Ciucă: Vom negocia cu toate forțele responsabile, astfel încât, într-o perioadă de timp cât mai scurtă, să reușim să alcătuim guvernul și să poată să fie aprobat în Parlament

Vinovați vs țapi ispășitori | „Gândurile lui Cristoiu” la AlephNews

2 octombrie 2021

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Vinovați vs țapi ispășitori | „Gândurile lui Cristoiu” la AlephNews”

  • Domnu’ Cristoiu,

    1. Idea asta cu validatu’ unui partid parlamentar e non-sens. AUR este un partid „validat” de alegatorii AUR si n-are de ce sa mai fie validat de altcineva. Iar smecheria asta cu izolatu’ unui partid parlamentar „extremist” au mai incercat-o si alte tari din EU si tot ce-au obtinut a fost ca partidu’ izolat a crescut si mai mult!… Oamenii simpli pricep viata politica mai bine decat isi imagineaza „expertii”… 🙂

    2. Majoritatea romanilor nu se vaccineaza. Punct. Romanica nu e Germania ori Franta. Asa ca nu merg solutiile de import. Faptu’ ca nimeni nu e in stare sa priceapa ce e in mintea romanului de rand demonstreaza cat de tampiti sunt „sefii”, incepand cu Johannis si terminand cu toti „specialitii” care bat din gura pe la televiziuni. Vrajeala cu virusu’ care apare si dispare in functie de cum vor muschii „sefilor” nu mai tine.

    3. Sunteti adeptul folosirii fortei „cu orice pret”?… Eu va stiu om inteligent. Folosirea fortei brute nu produce niciodata ceva bun. Ma mir ca nu ati retinut asta, daca nu ca simplu om, macar ca istoric al clipei.

    4. M-am amuzat ca v-ati aprins in discutie si-ati vorbit ca un adevarat „om de stat”… Deh’, poate asta va e soarta (si dvs. chiar credeti in soarta!) si acum v-a sosit clipa sa intrati in politica?… Ce, doar Rares Bogdan sa devina politician? Ehe, locuri in politica sunt destule!… 🙂

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog