Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Viorel Cataramă: „M-am înscris din disperare. Mă recomandă ce îl recomandă și pe Donald Trump”

Catarmă, despre Dinamo: Vreau să cotez clubul la bursă. Nu vreau să fiu patron unic sau șeful suprem

Omul de afaceri Viorel Cataramă a declarat joi, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că după ce va cumpăra Dinamo va susține șase-opt luni clubul de fotbal, după care va lista acțiunile la bursă. „Nu cumpăr să fiu patron unic și să fiu șeful suprem”, a mai spus el.

„Eu nu cumpăr (echipa de fotbal Dinamo -n.r.) ca să fiu patron unic și să fiu șeful suprem. Eu vreau să am o perioadă de tranziție de opt luni, nouă luni până cotez clubul la bursă. Deci se vede exact care e toată situația, pentru că nu te poți cota la bursă decât dacă ai un audit făcut ca lumea. Susțin clubul șase, șapte, opt luni ca să-și continue activitatea, după care mă duc să-l cotez la bursă, în așa fel încât să atrag cinci-zece milioane de euro pentru club. Nu vor mai fi acționari majoritari, iar clubul va fi condus de profesioniști”, a declarat Viorel Cataramă la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”.

Omul de afaceri, Viorel Cataramă, a avut prima întâlnire cu Ionuț Negoiță cu privire la situația clubului Dinamo București, afirmând că situația de la Dinamo nu este alarmantă.

Cataramă: Dreapta Liberală își va continua activitatea, va crește și va milita ideile procapitaliste

Candidatul Dreptei Liberale la alegerile prezidențiale, Viorel Cataramă, a declarat, joi, la emisiunea ”Gândurile lui Cristoiu”, că formațiunea sa va candida și la alegerile din 2020, chiar dacă el va înregistra un eșec. „Va crește și va milita în ideile procapitaliste”, a adăugat el.

„Categoric. Indiferent de scor, suntem singurul partid de dreapta, pro-capitalist. Avem un bazin electoral mare, de 10 milioane de alegători. Problema noastră este să-i convingem că suntem serioși și suntem cinstiți, pentru că toți politicienii au promis și în momentul în care au ajuns nu au respectat niciuna din promisiuni. Până la urmă românii vor înțelege că pentru a avea socialism trebuie să avem întâi capitalism ca să creem bunăstarea și apoi să redistribuim profitul”, a declarat Viorel Cataramă, întrebat dacă formațiunea sa va participa și la alegerile din 2020.

El a mai spus că își asumă un eventual eșec la alegerile prezidențiale.

„Ideile de dreapta nu mor. Ideile de dreapta au câștiga în America și în Anglia. Vor câștiga și la noi cât mai devreme. (…) Dreapta Liberală își va continua activitatea, va crește și va milita în ideile procapitaliste”, a adăugat Cataramă.

Cataramă: M-am înscris din disperare. Mă recomandă ce îl recomandă și pe Donald Trump

Viorel Cataramă, candidatul Dreptei Liberale, a declarat joi, la emisiunea ”Gândurile lui Cristoiu”, că ”disperarea” l-a determinat să se înscrie în alegerile prezidențiale. El mai spune că există o similitudine între candidatura sa și cea a președintelui SUA, Donald Trump.

„M-am înscris din disperare. din disperarea unui om care de 30 de ani lucrează în sectorul privat, sector care de 30 de ani este tamponat, sub o formă sau alta, de statul socialist român. Exporturile sunt descurajate, importurile sunt încurajate. Societățile comerciale dau faliment, iar pe cale de consecință cinci milioane de români au plecat în străinătate. Activitatea economică e în scădere. Producătorii români nu mai au piață de desfacere. Afeacerile sunt în pericol. E evident în situația în care toate partidele sunt de stânga -socialiste, neomarxiste sau neocomuniste – și toate umflă statul până plesnește și dau privilegii nenumărate și ajutoare sociale celor din sectorul de stat. cineva trebuie să apere și sectorul privat. Nu poți apăra din tribună, trebuie să intri în arenă”, a declarat Viorel Cataramă în timpul emisiunii „Gândurile lui Cristoiu”.

El a mai spus că disperarea l-a făcut să încerce să lupte pentru interesele economiei românești și ale sectorului privat

„Ce mă recomandă? Ce îl recomandă și pe Donald Trump – experiența de om de afaceri, care timp de 30 de ani, cu bune și cu rele, controversat sau nu, dar a reușit să supraviețuiască tuturor problemelor, știe să conducă o societate și e cel mai calificat dintre toți să conducă o țară”, a adăugat Cataramă.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Viorel Cataramă: „M-am înscris din disperare. Mă recomandă ce îl recomandă și pe Donald Trump””

 • Mai lasa si Secu sa treaca de filtru cate un ¨sub 2%¨ d-asta, sa aiba lumea senzatia de diversitate sortimentala.. 🙂
  Cred ca si pe Diaconu l-au umflat cu pompa in sondaje, ca sa se mobilizeze pesedeii la votat gospodina, singura care-i garanteaza o aterizare lina spre al doilea mandat, bovinei tip Simmental.

 • E bun Cataramă. Față de ONGistul Barna, sau nazi Klaus care toată viața au fost milogi la fonduri publice, ăsta s-a luptat la privat.E de admirat faptul că a intrat în scenă, lumea se săturase să vadă pe piața politică doar tipi umflați cu pompa de soroș

 • Intr-o zi l-am întâlnit pe Cataramă intr-o benzinarie, ramanand surprinsă de modestia afișată!
  Recomand, cu căldură, si celorlalți candidați !

 • Poate fi si Catarama, doar Viorica-Vasilica, nu! :mrgreen:
  Chiar daca-i antipatic, este printre putinii care nu s-a sfiit sa-si critice propriul partid când a crezut el ca este necesar, nu mai stiu când si pentru ce. 😛
  In rest, multa gargara politicianista, situatia lui materiala, buna ca om de afaceri român, nu este chiar dezastruoasa, de unde putem trage si alte concluzii in afara spuselor dumnealui.

 • @Adriana Petrescu
  Corect! Cat timp gasca de la BNR executa fara cracnire ordinele de la FED si BCE, nici o banca nu va sprijini vreo firma romaneasca pentru ca ordinul e clar: bantustanul trebuie sa ramana subdezvoltat si sa aprovizioneze Metropola doar cu resurse materiale si umane pe bani cat mai putini. Subdezvoltare scrie pe noi pentru multi ani de aici inainte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *