Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Vizita lui Xi Jinping în Rusia: o victorie a Chinei în războiul cu SUA

Comentarii

9 comentarii pentru articolul „Vizita lui Xi Jinping în Rusia: o victorie a Chinei în războiul cu SUA”

  • Maestre o corectura daca se poate. In zona respectiva exista 3 mari tari cu probleme mari intre ele. India, China si Pakistan. Toate 3 daca nu ma insel sau s-ar putea ca India sa nu fie putere nucleara, sunt puteri nucleare. Prima vizita la Moscova dupa inceperea razboiului din Ucraina a fost a prim ministrului pakistanez. Daca faceti ca Radu Tudor sa subestimati capacitatea Rusiei de a specula aceasta situatie sunteti intr-o mare eroare. De aceea Xi s-a dus la Moscova, nu pt americani pt ca stie si el ca yankeii sunt legati ombilical de economia Chinei si oricat isi umfla ei muschii cu Taiwanul este asa de opereta. Multi natangi spun ca economia Rusiei este slaba ca n-a facut microprocesoare si masini. Nu-i intereseaza. Au facut rachete hipersonice si sateliti ca sa-i poata obliga pe cei care fac microprocesoare sa le dea. Xi este miel cu Putin din aceasta cauza. Nu s-a dus la vasal ci s-a dus cu saru mana ca sa faca diferenta intre relatia Rusiei cu China si cea a Rusiei cu India. Cel mai puternic mesaj este ca s-a intalnit cu penalul. Cautati un raspuns zilele trecute. Asta a fost marea miscare a Occidentului, decizia tribunalului international. Ei s-au gandit ca Xi va proceda la fel ca Helmuth Kohl cand a fost piata Tien ia Mien. Restul prostiilor cu gloante si drone sunt bazaconii din capul lui Radu Tudor. Putin nu-si foloseste arsenalul pt ca nu are nici un interes sa cucereasca Ucraina intr-o zi ci in 4-5 ani si sa puna occidentul in cap. Ce spune Xi cu planul lui de pace este ca sa fie bine sa nu fie rau. Nu are putere sa intervina in politica lui Putin pt raportul de forte este invers iar Chinei nu-i convine o antagonizare a Rusiei in razboiul ei cu America. Cei mai mari sahisti au venit din Rusia nu?

  • E de ajuns ca America să strănute pentru ca Rusia și China să se ducă de-a berbeleacul.

    • Deocamdata a stranutat China prin Orientul Apropiat si bancile yankeilor au luat covid. Fed-ul le face acum boostere para boostere da’ nu prea le trece. Mai nou au luat covid si bancile elvetiene. In curand toata Europa va face iar banco-covid. Hai salam!

  • Omul e un animal egoist. Omul vrea totul sau nimic. Deci, se va face voia Omului. Vom avea razboi. Ultimul. Dupa, va fi o pace selenara. Rece si definitiva.

  • Dintr-un hotel așa de elegant să cobori într-o rochie de plajă cu părul prins într-o spelcă din plastic?!
    Americanilor, cu răzbelul lor atipic din Ucraina, li se potrivește zicala unde dai și unde crapă.
    A3, Digi 24 au scăzut dpv a imaginii generale și veridicității informațiilor comentate.
    Îmi pare rău de problemele celor de la Activenews.ro

  • Russian mercenary boss Yevgeny Prigozhin versus Blackwater contractors unii sunt buni ca sunt mercenari si altii sunt rai ca sunt contractori sau viceversa ?Nu amandoua sunt organizatii formate din mercenari>

  • Putin is humiliating. He may like to think of his country as a superpower, but in reality, beyond holding a massive nuclear arsenal, Russia has little global clout and few foreign friends…Sa vedem care sunt acei cativa prieteni-CHINA BRAZILIA SUD AFRICA INDIA EMIRATELE ARABE SIRIA si nu numai un masiv arsenal nuclear ci si MASIVE RESURSE.Saracul Putin va fi spanzurat in curand ca si SADAM.

    • @gino CHINA, BRAZILIA, SUD AFRICA, INDIA, EMIRATELE, ARABE SIRIA sunt suficiente ca prietene. Mai adauga din ce in ce mai multe tari din Africa. Rusia vinde gaz si petrol tarilor mai-sus-numite en-gros si en-detail, ca sa nu mai zic ca industria lor de armament lucreaza non-stop acum. Americanii sunt cu stocul pe duca, la fel si Europa. La anul Rusia va avea crestere economica, SUA si UE vor incepe sa o ia in jos.
      Despre ce vorbesti aici? Lumea incepe sa-i zica Americii pa-pa, nu Rusiei. Lumea s-a saturat de globalizmul imbecil dus de America.

      In alta orinde de idei, niciodata in istoria lor Rusia nu a dus-o mai bine ca pe vremea lui Putin. Niciodata.
      Asa ca cine sa-l spanzure si de ce?
      Istoria e de partea lor acum tocmai pentru ca au fost provocati sa invadeze.

  • Dupa poza aia i se potriveste mai mult „ciocanitoarea” (woody woodpecker),decit „ravasitoarea”.Ma uit la acesti doi adevarati lideri si ma gindesc la paiața Biden care conduce propaganda scîrboasa si caruia i se sufla in cur de indivizi ca raspopitul Gîdea, Razvan Dumitrescu,Radu Tudor din cartierul Coiciu-Constanta si alte secaturi.Da,secaturi,fara teama de a gresi cu vreunul,platiti cu multi dolari devalorizati sau in curs de devalorizare.Va asigur ca si Spania este supusa terorii mediatice de aceiasi intensitate,practicata de secaturi asemanatoare celor amintiti si imi imaginez ca si in tarile restului blestematei Europe este la fel.Foarte adevarata concluzia analizei ca Rusia nu si-a dorit asa mult aceasta alianta cu China,insa americanii au fortat lucrurile.Astea sunt citeva dintre gindurile pe care am tinut sa le scriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *