Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Vlad Voiculescu confirmă prin dezvăluirile sale din interiorul Puterii adevărurile pe care le bănuiam noi, cei din afară

Toate regimurile postdecembriste, înțelegînd prin asta regimurile prezidențiale, au depus eforturi pentru a lucra în spatele ușilor închise. Secretomania, care înseamnă absența transparenței, e nu numai o moștenire ceaușistă, dar și un nărav politicianist moldo-valah. Tentația secretomaniei se întîlnește și în democrațiile avansate. Împotriva ei luptă și biruie alte instituții ale democrației:
Opoziția, presa în primul rînd, și nu de puține ori forțe din interiorul Puterii.

Secretomania postdecembristă a atins însă culmi nebănuite în regimul Klaus Iohannis. Puține sînt lucrurile care ajung la marele public din deciziile, din explicațiile la decizii de dincolo de ușilor păzite de dorobanții lui Pahonțu.

Semnificativ pentru această secretomanie sunt prestațiile a două instituții:
Președinția României, despre care știm doar ceea ce vrea Klaus Iohannis să dezvăluie opiniei publice.
Serviciul Român de Informații, în ultimii ani aflat mult, mult sub transparența manifestată de această instituție în primi anii postdecembriști sub conducerea lui Virgil Măgureanu.

De ce este secretomania atît de puternică în regimul Klaus Iohannis cred că ar fi nevoie de un alt editorial pentru a explica.
Trebuie să menționăm, printre altele, absența presei independente. Presa română de azi e în marea ei majoritate militarizată, fie SPP-istă, fie SRI-istă, fie SIE-istă, fie aparținînd Direcției de Informații a Armatei. Și cum camarila generalilor acționează ca instrument de administrare a țării de către președinte, controlată de ei, presa nu depune nici un efort curiozitate pentru a afla ce se întîmplă în spatele ușilor închise, dar mai ales pentru a dezvălui opiniei publice ce se întîmplă în spatele ușilor închise.

Secretomania regimului Klaus Iohannis a fost și este întărită de jalnica prestație a Opoziției, mai precis de jalnica prestație a PSD. Partidul Social-Democrat, după venirea noii conduceri, a purces la o tocire a dinților opoziționiști în urma unei înțelegeri secrete între Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu. Potrivit acestei înțelegeri baronii PSD nu mai sînt hăituiți de parchete, de DNA. S-a făcut din partea președintelui și promisiunea că în momentul în care USRPLUS va fi dat afară de la guvernare, vor veni cei de la PSD, dacă nu ca parteneri de guvernare ai PNL, atunci măcar ca sprijinitori din Parlament.
Condiția pentru ca PSD să vină la putere înainte de 2024, rămîne indiscutabil acțiunea de gură știrbă împotriva Puterii, mai ales împotriva lui Klaus Iohannis.

Dar chiar și fără acest negoț, PSD e o Opoziție fără dinți.
Partidul a dat deoparte personalitățile înzestrate cu carismă, cele care își executau adversarul din două vorbe bine alese.
Portdrapelul PSD e azi Alexandru Rafila.
Ca specialist, Alexandru Rafila s-ar putea să fie bun.
Ca politician e un dezastru. Cu prestația sa de marmotă, Alexandru Rafila e cel mai bun somnifer din spațiul public românesc.

Chiar și cele mai secretomanii regimuri se pot confrunta cu crize precum cea produsă de demiterea peste noapte a lui Vlad Voiculescu, a ministrului Sănătății din partea USRPLUS. Din cîte s-a văzut această demitere s-a definit prin secretomania de tip Iohannist. Florin Cîțu nu a catadicsit să explice opiniei publice de ce l-a demis pe Vlad Voiculescu.
Președintele, abordînd și el aceeași secretomanie, n-a scris nici măcar un rînd pe Facebook, ca să nu mai spun că nu a ținut o conferință de presă.

Însă această secretomanie a regimului Klaus Iohannis a fost spartă de conferința de presă a lui Vlad Voiculescu de vineri, 16 martie 2021.
Trebuia să vină un asemenea moment de ruptură din interiorul Puterii pentru ca noi românii să aflăm că dincolo de ușile închise ale regimului Klaus Iohannis, dăinuie o putoare moral-politică greu de suportat. Ceea ce ar fi trebuit să spună presa, ceea ce ar fi trebuit să spună Opoziția, a dezvăluit opiniei publice Vlad Voiculescu.

Bag seamă că unii se întreabă ce de ce face asta fostul ministru al Sănătății.
Pe mine ca simplu cetățean nu mă interesează dacă are motive înalte sau joase.
Mă interesează dacă dezvăluirile sale din interiorul regimului confirmă ceea ce bănuiam noi, cei din afară, că se întîmplă în cuhniile cu fripturi ale Puterii.

Și din acest punct de vedere n-am cum să nu văd că Vlad Voiculescu a confirmat cu autoritatea celui care a lucrat în interior adevăruri pe care noi le spunem încă de la începutul Pandemiei, contrazise public nu numai de PNL-iști, dar și de USRPLUS-iști pe vremea cînd apărau împreună secretele regimului.

Iată cîteva din dezvăluirile senzaționale ale lui Vlad Voiculescu, dezvăluiri are unor realități pe care le bănuiam dar nu le credeam vreodată dezvăluite în condițiile unei Prese Miluite, o presă care așteaptă acum iar un purcoi de bani de la Guvern (că tot a fost dat afară cel care se opunea) și a unei Opoziții care pîndește, undeva pe margine, să-i arunce Klaus Iohannis un sfert de cîrnat.

„V-aş spune cîteva exemple din cele 113 zile de astfel de ciocniri, de mentalități. Vaccinarea este una dintre ele, unul dintre subiecte. Am insistat la începutul acestui an ca vaccinarea să fie făcută mai întîi pentru bătrîni și bolnavi. A fost decizia altcuiva ca lucrurile să se întîmple altfel. Am reușit să obținem cel procent de trei sferturi din vaccinurile care să meargă către bătrîni și bolnavi. Nu am anticipat că la un moment dat vom avea mai multe centre închise pentru speciali, pentru esențiali, pentru un fel sau altul de privilegiați decît centre deschise.”

Ce spune Vlad Voiculescu?
Un adevăr ținut sub capac de regimul Klaus Iohannis și ocolit dinadins de presa Miluită și de Opoziția Mituită. Vaccinarea trebuia să aibă drept prioritari bătrînii și bolnavii. Așa s-a întîmplat în țările civilizate. Și nu pentru că liderii acestor țări aveau neamuri printre bătrîni și bolnavi, ci pentru că aceste două categorii sînt vulnerabile la virus și, incapabile precum tinerii, să ducă pe picioare boala, umplu spitalele. Pandemia a fost și este un pericol prin presiunea uriașă pusă pe spitale, deoarece forma gravă a bolii cere internarea și, în cele mai multe cazuri, plasarea la ATI.

Ar fi fost normal să se întîmple așa și la noi. Ca prioritari să fie bătrînii și bolnavii. Regimul Klaus Iohannis e în postdecembrism întruchiparea dictaturii mascate a generalilor. Klaus Iohannis preferă militarii civililor. Militarii, mai ales generalii, îi asigură nevoia bolnăvicioasă de protocol slugarnic. Fiecare general, fiecare ofițer din Sistemul de forță al României are nevastă, nepoată, cumnată și deseori ibovnică. Fiecare dintre neamuri urma să se adreseze Masculului din familie pentru o vaccinare peste rînd. La fel s-a întîmplat și cu liderii politici, cu demnitarii, cu șefuleții. În aceste condiții se cerea crearea unui sistem paralel de vaccinare, alcătuit din centre secrete, păstrate secrete în numele siguranței naționale. Nu întîmplător șef cu vaccinarea a fost pus un militar, pe deasupra și pițifelnic. Cum să se opună Valeriu Gheorghiță de la Spitalul Militar, colonel prea supus, generalilor. Acest sistem secret a fost denunțat de Vlad Voiculescu. Poate din interes, poate din prostie. În acel moment el și-a semnat demiterea. Generalii au drept scut al corupției și prostiei lor secretul de stat. Nimic nu supără mai mult o instituție de forță decît transparența. Cum adică, să afle pîrlitul de civil ce se întîmplă dacă noi mîncăm fasole la popotă? Reacția la gestul necesar de transparență al ministrului a fost imediat o năpustire a Sistemului asupra lui Vlad Voiculescu. În conferința de presă de vineri, Vlad Voiculescu a dezvăluit:

„Atunci cînd am arătat lucrul acesta cu date, atunci cînd am făcut un gest nici măcar menit să arate acest aspect în special, ci un gest firesc de transparență, ce s-a întîmplat atunci este că am avut o investigație a unui corp de control, culmea a premierului României. România o țară care şi-a asumat un anumit nivel de transparență, un guvern învestit cu doar câteva luni în urmă în care transparența, în care reforma, în care ideea că toți suntem egali în fața legii și în general în fața statului era una dintre idei, una dintre valorile de bază, ne-am pomenit cu un corp de control care a aruncat în spațiul public acuzații neîntîlnite de altfel în lumea civilizată. Un guvern care transmite către parchet lucruri pe care nu le prezintă public, un guvern, un premier care dă un semnal și semnalul acesta e mai important decît acuzațiile în sine, care sunt ridicole.”

Florin Cîțu e un politician din registrul minor al României postdecembriste. Fără carismă, fără talent politic, fără putere în PNL, el depinde fundamental de Sistemul instituțiilor de forță. Un telefon dat de un sergent major de la SRI îl vîră sub masă de spaimă. Trimiterea Corpului de control și apoi plîngerea la Parchet împotriva unui ministru al Guvernului s-au constituit într-o premieră în istoria postdecembristă. Argumentarea gestului e și ea o premieră în postdecembrism. Cică ministrul a dezvăluit secrete de stat. Acest argument e adus de un civil și nu unul oarecare, ci un civil care e premierul României din partea unor forțe ce se pretind democratice.

Orice om normal vedea disproporția dintre întîmplare și reacția premierului. Această disproporție a fost dinadins creată de Sistem pentru a curma din fașă orice tentativă a unuia din interior de a dezvălui afacerile rău mirositoare din spatele ușilor închise. Observă Vlad Voiculescu :

„Semnalul este pentru orice om din administraţia publică, sau, dacă vreţi, din sistemul de sănătate, semnalul este că, dacă vrei să aperi interesul public, dacă vrei transparenţă, dacă vrei să oferi informaţii publice, trebuie să te temi, pentru că, dacă deranjezi, dacă deranjezi pe cine nu trebuie, dacă deranjezi un anumit sistem de privilegii, atunci sistemul va acţiona împotriva ta, cu tot ce are.”

Tot de secretomanie ține și chestiunea manipulării cifrelor prin intermediul structurii secrete numite Grupul de comunicare strategică. A fost nevoie de un an întreg de bătălii, inclusiv parlamentare, pentru a afla componența Grupului. Ținerea la secret se explica tot prin dictatura Generalilor. Aparținînd instituțiilor de forță, ascunzînd cu greu epoleții, membrii Grupului manipulau cifrele după interesele obscure ale Sistemului. Vlad Voiculescu are marele merit de a dezvălui acest lucru:

„O să îl rog pe domnul ministru interimar, care ocupă, de asemenea, funcția de prim-ministru, să revadă metodologia făcută sub conducerea partidului dumisale, anul trecut, cu privire la raportarea deceselor, a deceselor din spitale COVID-19. Nu aş vrea să arunc numere, pentru că nu am reușit să documentăm acest lucru, dar investigația noastră ne arată că există diferențe fundamentale între numerele raportate și cele reale.”

Că Pandemia a fost prilejul celui mai mare jaf din Istoria României o știam cu toții. De cîte ori am spus asta am fost puși la punct.
Iată însă că un om din interior, un fost ministru al Sănătății dezvăluie:

„De asemenea, dacă tot avem un ministru interimar care cunoaște istoria anului trecut, o rugăminte pe care cred că este în interes public să o urmărim, este situația UNIFARM. UNIFARM a primit prin ordonanță de urgență anul trecut 1,2 miliarde, este una dintre companiile în pericol de dispariție ale statului român, este unul dintre marile furturi, dintre marile jafuri ale pandemiei, cel mai mare, cu siguranță. Ar fi bine dacă în acest interimat aceste două lucruri ar fi clarificate, mai ales că sunt legate direct de partidul care a susținut și îl susține pe domnul premier și sunt direct legate de ceea ce s-a întîmplat în guvernarea anului trecut. Cred că românii trebuie să știe.”

În ultimul an România, prin Florin Cîțu, a făcut cele mai mari împrumuturi din istoria sa. Toți banii s-au dus în buzunarele Mafiei transpartinice.
Regimul Klaus Iohannis va rămîne în istorie drept regimul în care unii sau îmbogățit fără măsură din Pandemia celor mulți.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

14 comentarii pentru articolul „Vlad Voiculescu confirmă prin dezvăluirile sale din interiorul Puterii adevărurile pe care le bănuiam noi, cei din afară”

  • Zdrentele astea care au tupeul sa se numeasca „administratorii tarii”, impreuna cu zdrentele care au tupeul sa pretinda ca „apara” tara, nu merita nici un scuipat in bot. Se distrage din nou atentia de la realitatile crunte cu care se confrunta milioane de oameni, mai ales copii si batrini,acestia sint cei mai afectati si cei mai neglijati. Bilciul cu „centre secrete” si rahat de genul asta, nu are menirea decit de a te convinge ca vaccinurile sint necesare si sint salvarea omenirii in lupta cu covidu’. CARE COVID? O gripa imputita ridicata la rang de pandemie. Oamenii sint mai usor de convins cind aud ca exista centre secrete unde se vaccineaza unii, omul intotdeauna vrea ce nu poate avea, iar strategia cu cine e vaccinat inaintea altuia, convinge pina si pe Toma necredinciosul, ca „trebuie sa ne vaccinam”. E, aici urmeaza piesa de rezistenta: in ultimul an, la nivel mondial, s-au mutat trilioane din buzunarele unora in buzunarele altora. Cine a fost supus si a intrat in teatrul asta prost si ieftin, a avut de cistigat, bani,functii,privilegii, cine n-a jucat dupa cum i s-a cintat, a fost imediat „dovedit” incompetent, nepotrivit, moliu,tradator s.a.m.d., de parca toate aceste”calitati” n-ar fi fost vizibile inainte de a fi numiti in functii. Teatrul asta prost e jucat in toate tarile de pe planeta asta, Romania fiind PRIMA in care se aplica tot felul de scenarii. Odata jucat scenariul in Romania, devine PRECEDENT, alte tari urmeaza fara teama si uite asa ajungem ca la ghetto pe planeta Pamint. Regret ca nu multi au capacitatea de a pune 1 + 1 gramada, dar asta e ce se intimpla. Romania e prima tara unde s-au scos tancurile pe strada ca sa se lupte cu covidu’. Era necesar? NU pr covid, dar a fost un exercitiu care e trecut cu vederea prea usor. S-au dat amenzi cu nemiluita pt iesitul din casa fara declaratie pe proprie raspundere, s-a dat putere nejustificata politiei sa faca ce au vrut, inclusiv sa se ia de batrini deja stresati, umiliti si neajutorati, sub pretext ca vor sa mentina „ordinea si disciplina”. Ce s-a intimplat cu toate astea?Acum s-a dat libertatea asta politiei si-n alte tari, inca nu s-a bagat porcaria de „declaratie pe propria raspundere”, dar nu e timpul pierdut, le trebuie mai multe date ca sa vada cum pot clasifica reactyiile oamenilor pe diverse zone geografice si in diverse regimuri. E o mizerie ce se intimpla, mizerie din care nu cistiga decit firmele farmaceutice si golanii care sint la conducere in prezent, mafia, mafiilor, Al Capone cred ca se rasuceste acolo unde o fi cind vede ce inseamna mafie cu adevarat. Mai nou, nu ajund 2 doze de vaccin, trebuie si a 3-a peste 12 luni, apoi va trebui cite o doza la fiecare alte 12 luni. Uite cum sta treaba: se faceau vaccinuri pt gripa in fiecare an, nu multa lume mergea sa faca vaccinul antigripal, asa ca firmele astea „facatoare” de vaccinuri, au nevoie de profit de trilioane pt ca miliardele nu le mai ajung. Sub pretextul unei asa zise pandemii, o sa ajungem sa fim obligati sa ne vaccinam anual, asa fiemele producatoare de vaccinuri isi vor dezvolta afacerile, pt niste produse pe are nu multi le doreau.Pe linga trilioane, au avut nevoie si de date concrete, pe diverse laturi. Mi se pare clar ca lumina zilei ca reactia oamenilor in diverse situatii a fost obiect de studiu serios. Nici un studiu nu poate fi incheiat cu un esantion mic de participanti, ba mai mult, nu poti avea rezultate concrete pe termen scurt. Asa ca Pamintul asta a fost transformat in laborator, cu minilaboratoare(tarile participante) unde s-au pus in aplicare diversele scenarii, dupa care au rotit scenariile de la unii la altii ca sa vada ce iese. N-are nici un sens ce au facut, din multe puncte de vedere, daca era pandemie adevarata, nicio tara nu ar fi fost in stare sa gestioneze corect, toate tarile ar fi avut dezastru din punct de vedere al pierderilor de vieti omenesti. Asa ca sa ma scuteasca de teatrul asta ieftin cu pandemia, asta nu-i pandemie, e PANDELIE CURATA SI CLARA. Nu cred in teorii ale conspiratiei, dar cea mai buna conspiratie e aia pe care nu poti s-o dovedesti, care ti se joaca sub nas si nu o poti dovedi. E exact ce fac bolovanii implicati in politica. Secretomania nu e a lui ciolhanis, asta e dislexic si-n imbecilitatea lui sta cuminte ca sa nu se vada cit de handicapat e, plus ca da raport la tante anjelic si cine stie prin ce alta parte, da’ omu’ e lung cit prajina si prost de n-am comparatie. Secretomania vine de la nivel de jos si pt ca a tinut, a fost extinsa pina sus. Uite cum: ia ca exemplu o companie care are sindicat. Reprezentantul de sindicat e imputernicit sa vorbeasca cu compania in numele membrilor de sindicat. Ajungi la negocieri. Compania iti spune TIE, SEFUL DE SINDICAT, citeva baliverne si te roaga sa tii secret, sa nu divulgi membrilor nimic din ce discuti cu ei in sedintele tinute in numele si pt binele membrilor de sindicat. Daca ai un sef de sindicat prost(si toti sint asa), intra in joc si cind vine in fata membrilor de sindicat, adica in fata oamenilor care l-au ales, nu le impartaseste NIMIC din ce s-a discutat in sedintele cu compania, sub pretext ca „a jurat sa pastreze confidentialitatea discutiilor”. Ma sa fie,ma sa fie. Ia sa vedem ce e „secret”? Ce discuta sefu’ de sindicat cu compania: salarii, pensii, zile de boala, vacante, zile libere la nivel de stat,asigurari, crearea de noi locuri de munca. Ce altceva adauga compania in discutii: desfiintarea locurilor de munca, asa zisa flexibilitate care le da mina libera sa taie si sa spinzure,imbinarea diverselor sarcini de munca asa incit un om sa faca munca a doi,trei sau cit poate duce ala pe care pica magareatza. Deci ce e secret in toate astea?NIMIC, membrul de sindicat e indreptatit sa fie informat corect, chiar in timpul negocierilor, chiar daca pina la sfitrsit negocierile sint indreptate altfel decit cum au inceput. Membrul de sindicat este cel ce te imputerniceste ca sef de sindicat, sa negociezi spre o anumita tinta, seful de sindicat nu are nici un drept sa decida spre ce tinta merge, in numele tau – membrul de sindicat, de aia trebuie sa te tina informat. E, realitatea e ca seful de sindicat, joaca sceneta”am jurat sa protejez confidentialitatea discutiilor” iar din momentul asta, compania te are la mina, pe tine membrul de sindicat, prin prostul ala de sef de sindicat. De aici si pina la nivel de tara e doar un pas mic. Daca tine teatrul asta ieftin la sindicat, intr-o companie de care poate n-a auzit nimeni, daca au vazut reactia oamenilor ca fiind „calma”, adica nimeni nu sare la gitul sefului de sindicat sa-l ia la intrebari pt comportamentul asta abuziv, atunci e clar ca la nivel de tara, aceeasi oameni vor inghiti galusca fara sa cricneasca, aia care indraznesc fiind putini, ii numeri pe degete. Uite la proteste: Romania are cel putin 20 milioane de locuitori. Citi protesteaza?1000?2000? Citi dintre ei protesteaza cu adevarat? Citi sint bagatori de seama? Cum si cine-i numara ca sa stii corect citi protestatari au participat la un protest macar?Ce inseamna numarul asta in comparatie cu nr de locuitori ai tarii? ABSOLUT NIMIC, ZERO BARAT. Asa ca sa nu se mai mire nimeni ca unii sus pusi sint „secretomani”, pt ca omul de rind e propriul lui dusman, omul de rind CARE ARE PUTEREA IN REALITATE, tace la locul de munca si nu-l trage la raspundere nici pe ticalosul de sef abuziv, nisi pe parshivul de sef de sindicat, iar caracatita de la locul de munca incepe. Apropos de loc de munca: a vazut cineva vreodata, oriunde in lume, o legislatie dura care sa protejeze muncitorul? EU NU, ce vad insa, e legislatie vaga si scrisa in cuvinte inselatoare cind vine vorba de muncitor, si legislatie „beton” cind vine vorba de drepturile angajatorului. VAd institutii inutile care sint create, chipurile, sa ma sprijine pe mine omul munctii, iar in realitate aceste institutii doar aduna date si te redirectioneaza catre altii care fac acelasi lucru, adica aduna date si te redirectioneaza inapoi de unde ai pornit. Cerc vicios, creat intentionat vicios. Asta e ce se intimpla. EXPERIMENT SOCIAL si nu numai, reducerea drepturilor pina la punctul ca o sa fim ca niste prizonieri in propriile case, vaciinari obligatorii fara sens, scoala la pamint (ca nimeni n-are nevoie de oameni capabili sa gindeasca cu capu’, le trebuie idioti usor de intimidat si condus”, exterminarea celor ce indraznesc sa incaseze pensii sau cine stie ce alte drepturi banesti, reeducarea copiilor dupa sistemul bolnav al unor tari care iau copiii cu forta din familiile biologice si-i dau la reeducare la stat sau cine stie la ce monstri imbecili parte din sistem, o sa ajungem sa fim obligati sa ne turnam intre noi, fie ca sintem parte din aceeasi familie, sau vecini, prieteni, o sa ajungem sa acceptam orice salariu doar ca sa avem o piine de pus pe masa, si Dumnezeu stie ce le mai bese mintea oligofrenilor care au pus mina pe friiele lumii.Nimic nu se face peste noapte, deci trebuia inceput de undeva. Uite ca au inceput, iar planul asta diabolic cred ca a fost pus la punct cu mult timp inainte sa se intimple. Criza aia economica pe care o trimbitau de citiva ani buni aia care era „prevazuta” pt anul 2018-2019, na ca s-a intimplat in 2020. Deci ce-au vrut sa faca, au facut, cu urmari dezastruoase pt miliardele de oameni de rind, cu beneficii fabuloase pt o mina de privilegiati, din punctul meu de vedere niste oameni suferinzi, niste oameni cu boli mintale grave care pot nenoroci o planeta fara sa le pese de consecinte sau cite vieti sint distruse. TRAIM O IDIOCRACY CARE SE ADINCESTE. Solutia? Inlocuiti toti idiotii astia care s-au fixat in politica cu gorilla glue de nu-i mai dezlipesti nici bucati si sa li se interzica pe viata sa mai activeze sub orice forma in politica sau management. Daca se poate, sa fie exilati pe-o insula pustie, toti gramada si sa se conduca intre ei, sa-si aplice propriile idei fix pe ei. Sa vedem dupa 1 an, 3, 5 in ce hal ajunge insula respectiva, cine munceste de fapt…..Aia e.

  • Presa nu avea de ce să se agite. Opoziția n-ar fi avut credibilitate.
    Era clar că, mai devreme sau mai târziu, se vor da in gât unii pe alții. Pentru că asta fac. USR plusistii sunt doar niște tate de la piață care-și pun fustele în cap de dimineață până seara.
    Generalii vor continua să facă bani in continuare, dar USRplusistii vor rămâne veșnic în opoziție pentru că nici dracu n-o sa mai vrea să se combine cu ei. La fel ca ei a procedat și PDLul și a trebuit să se ascundă sub fusta PNL.
    Liberalii înțeleg mai bine ce este politica, dar, după FSN , Pdsr, PSD sunt cei mai mari hoți.
    PSD are șanse mai mari să- i mai rărească pe generalii mafioți pentru că și-au cam făcut suma și sunt mai greu de cumparat și pentru că sunt dispuși să meargă și la pușcărie dacă e nevoie .

  • Pentru Iohannis și toți limbistii lui politici:
    Prin undele holdei şi câmpi de cucută,
    Fugarii-au ajuns în pustie
    La ceasul când luna-n zabranice, mută,
    Intră ca un taur cu cornu-n stihie,
    Şi gândul meu gândul acestora-l ştie:
    In împărăţie de bezna şi lut să se facă
    Grădina bogată şi ogada saracă.
    Va blestem și eu! Blestemul se va împlini.
    Cetatea să cada-n nămol,
    Păzită de spini şi de gol.
    Usca-s-ar izvoarele toate şi marea,
    Şi stinge-s-ar soarele ca lumânarea.
    Topească-se zarea ca scrumul.
    Funingini, cenuşă, s-a acopere drumul,
    Să nu mai dea ploaie, şi vântul
    Să zacă-mbrâncit cu pământul.
    Subolii şi viermii să treacă pribegi
    Prin stârvuri de glorii întregi.
    Sa fete în purpură şorecii sute.
    Gânganii şi molii necunoscute
    Să-şi facă-n tezaur cuibare,
    Sătule de aur şi mărgăritare.
    Pe strunele de la viori şi ghitare
    Să-ntinză păianjeni corzi necântătoare.

    Întâi, însă, viaţa, bolind de durată,
    Să nu înceteze deodată,
    Şi chinul să-nceapă cu-ncetul.
    Să usture aerul greu, ca oţelul.
    Să şchiopete ziua ca luntrea dogită,
    Să-ntârzie ora în timp să se-nghită,
    Şi, nemarginită, secundă
    Să-şi trecă prin suflet, gigantica, undă:
    Pe sârma tăioasa-a veciei, în scame
    Şi rumegătură să vi se destrame.
    Gâtlejul, fierbinte de sete,
    Să cate scuipat să se-mbete,
    Şi limba umflată-ntre buze
    Să lingă lumina şi ea să refuze,
    Si-n vreme ce apă din seşuri se strânge,
    Să soarbă-n mocirla copitelor sânge.
    Şi strugurii viei storşi cu muşcătură
    Să lase in gură coptură.
    Coboară-se cerul, furtuni de alice
    În câmp să v-alunge cu stelele-n bice.
    Despice-se piatra în colţi mici de cremeni,
    Vârtej urmărindu-i pe semeni.
    Odihna cerându-i, pământul să-ntepe
    Ivindu-se şerpii când somnul începe.

  • Asteptam contraatacul. Danut cum stai cu studiile parca ai o sesizare la PICCJ,crezi ca mai sta mult in nelucrare ? Barna dosarul tau ce mai face ? Andreea Moldovan,cum e draga cu incompatibilitatea aia omisa in declaratia de interese ? Ehehe,useristi si vis pace para bellum ca noi cei neutri ne luam seminte, floricele si bere si asteptam meciul ! Ia vezi tu Danut ce mai ai in tolba ?

    • Pai, pe asta se si bazeaza Putinica din Deal cand a decis sa l execute pe Vladut Diamant,dandu i glas si coaie Matului(imprumut),sa poata Matul macar sa pronunte sentinta din Deal. 😆 😆 😆

    • Am confundat Vladut(Voiculescu) cu Danut(Barna) ,dar in fond, ce mi-e unul ce mi-e celalalt ? Aceeiasi branza fetida in burduf de caine mort.

  • cita vreme usr si aur sint un efect, cauza fiind electoratul de tip nou, ele nu prea pot fi scoase din joc fara a scoate din poveste si acest electorat ( adica tot electoratul de pe piata!:)) ), pentru ca tendinta electoratului actual e sa se lipeasca de extreme, ‘pe mijloc’ manifestandu se neantul, deci intreg electoratul psd si pnl va migra, cu timpul, dar…iute!:)), spre exteme, loc unde, momentan, se manifesta usr si aur
    actionand asupra acestor partide rezultatul va fi manifestarea reactiunii electoratului de tip nou…care doar le va sustine pozitia.
    teoretic, daca cineva ar vrea sa scape de usr ar trebui sa na: sca un partid mai capabil decat e usr in a aduna electoratul de tip nou!, altfel pare imposibil. la fel si in cazul aur.
    problema e electoratul de tip nou, el tinde sa devina…’tot electoratul!’, odata cu limpezirea vremurilor, el fiind si rezultatul metamorfozei suferita de distributia normala, care mai nou a devenit anti!
    rezumat: cel care a castigat din cearta asta e usr. el doar a castigat. ar trebui sa se vada si in sondaje treaba asta. usr ar putea ajunge in situatia sa si piarda electorat daca si numai daca pe piata s-ar manifesta un alt partid care sa se adreseze aceluiasi electorat de tip nou. cita vreme e singur…doar va castiga.

    • Castiga HAUR din treaba asta ,Madam SOSO alias Madame le Pen de Romania,si cate ceva si PSD ul lui Ciolacu,hatrul sforar ce asteapta victoria …prin NonKombat.USR are stampila de neofascism pusa pe ei de catre trambitele Sistemului,si cu aceasta pecete nu te spala nici Atlanticul.

  • A adus pe naiba ,baietii i vor rupe propagandistic pe USR isti,presa e cu tunurile pe ei,sunt linsati mediatic,facuti nazisti,scelerati,nebuni,hitleristi,maoisti neomarxisti oameni ai agenturilor straine,toata propaganda e cu tunurile pe ei,i vor rupe mediatic pe USR isti si poporul va crede.In afara de Maestru si de unii de pe la Digi care i mai apara pe USRisti,toata presa i crucifica pe astia.Si lumea se ia dupa presa.

    • Nu ca USR istii n ar merita, merita sa fie tavaliti,dar parca prea la o comanda se intampla acum totul.Se vede Ordinu de Zi pe Unitate care zice ” beliti USR”.

  • Eu i dau dreptate Maestrului doar ca Vladut Diamant a tacut ca rahatisu in iarba cat a fost ministru si vorbeste acum,dupa ce a fost demis.Asta se poate numi si tainuire,in limbaj juridic.Daca spunea lucrurile astea la auditul facut la primirea mandatului(in prima luna de mandat) poate era un erou,asa injurand la demitere da impresia de penibil frustrat si de tainuitor.Plus ca USR eii care voiau carantina in continuare ar fi dat lovitura de gratie capitalului romanesc,controlat in mare parte tot de baieti cu epoleti,baieti cu epoleti secretosi ,care mai erau bagati si in gherlele de sub Orban,gherle in care Vladut Diamant si pretenarii incepusera sa si bage nasu prea tare.Asta i a enervat pe baietii cu epoleti,mai ales ca USR istii sunt si lefegii capitalului strain care in criza vrea sa se extinda si sa preia si partea de economie in care activeaza afacerile cu Epoleti, astfel ca Epoletii au decis sa retalieze,sprijiniti si de Seful lor din Deal care vrea sa numeasca ca si succesor un liberal,si nu sa vina un USR ist la Presedintie.Iar Sefului din Deal i place modelul Putin de conducere,oricat s ar da de proamerican,si nu ar recunoaste acest lucru,si si a gasit si un Medvedev in persoana flamboiantului Raresica.Asa ca impreuna Epoletii si Putinica de Romanica au decis sa i trozneasca pe USRisti.

  • 1. Actiunea Voiculescu a mai adus 5 procente in plus pentru USR. 2. Au mai aparut mai multi Liiceanu, care il iubesc pe Voiculescu. 3. Poate ca cei nemultumiti nu vor manifesta impotriva mastii, ci impotriva manipularii prin cifre false, care au indus la restrictii si distrugerea economica a tarii. 4.Vaccinarea anticovid nu reprezinta actul medical de protejare a unui individ, ci modul in care individul este identificat prin certificatul verde. Libera circulatie este mai periculoasa decat virusul

  • Articol lipsit de obiectivitate datorat obsesiei lui IC legata de servicii ! Câți sunt acești sefii speciali(generali) + camarila care revin obsesiv in articol 50.000-100000 ! Din 2,5 milioane ! Mai sunt in servicii si oameni care sunt indispensabili tarii care trebuie apărați ,ei si familia ! Știți cat costă o baza de date,ca cea din registrul de vaccinați ? Cu cat se cumpăra de marile firme ? De Registrul de vaccinați a fost accesat din Germania de 200 de ori,după aprobarea data de secretarul Andreea Moldovan consilierului onorific Voinea al lui VV. Chiar trebuie sa ne ridicam fustiță cu evlavie ! Toate tarile fac spionaj intens in această perioadă tulbure si nesigură ! La noi totul este la liber ! Spionii șomează si rămân cu banii operativi ! De ce nu a spus VV pana acum de datele raportate fals(pt anul trecut) până acum ! Voiculescu este parte a unui plan electoral al USR pt a lovi la temelie PNL si WKI ! VV și-a cerut cu obstinație demiterea prin tot ce a făcut la MS ! In rol secundar,A.Moldovan ! Băieții ăștia tineri,vulgari si habarniști nu mai au răbdare si vor puterea totală, sa radă istoria și sa se pună ei in cărți !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *