Nicolae Ciucă: Vom negocia cu toate forțele responsabile, astfel încât, într-o perioadă de timp cât mai scurtă, să reușim să alcătuim guvernul și să poată să fie aprobat în Parlament

Vlad Voiculescu nu pricepe absolut nimic din ceea ce i se întâmplă, postează de dimineața până seara pe Facebook

Sunt convins că ministrul Vlad Voiculescu nu pricepe absolut nimic din ceea ce i se întâmplă de ceva vreme încoace. El repetă fidel rețeta de succes din primul mandat: postează de dimineața până seara pe Facebook, critică pe toată lumea, nu dă două parale pe ideea de echipă, oricare ar fi aceasta (din minister, guvern sau partid) și nu își asumă niciuna din isprăvile sale. Atunci, în 2016, mai toți l-au lăudat, nimeni nu l-a întrebat prea hotărât ce studii are și nici măcar diploma nu i-a cerut-o. Acum el face exact aceleași lucruri ca și atunci dar, de această dată, nici consilierii săi nu îl mai suportă. Nu este capabil să înțeleagă că pandemia a schimbat totul, că pe nimeni nu mai interesează războaiele sale mărunte și meschine, că lumea așteaptă profesionalism, implicare, empatie, soluții, adică exact ceea ce el nu poate oferi.

P.S. Probabil că dacă premierul Cîțu îi va cere demisia, Voiculescu ar fi în stare să îi trimită doar o adeverință, sperând că poate scăpa cu atât. (Silviu Predoiu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog