Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Vladimir Putin a felicitat-o pe Maia Sandu

Vladimir Putin i-a trimis o telegramă de felicitare Maiei Sandu după câștigarea alegerilor prezidențiale din Republica Moldova. Președintele rus și-a exprimat speranţa că activitatea acesteia în fruntea statului  „va contribui la dezvoltarea constructivă a relaţiilor” dintre cele două ţări, a comunicat luni serviciul de presă al Kremlinului, informează RIA Novosti şi AFP, citată de Agerpres.
„Sper că activitatea dumneavoastră ca şef a statului va contribui la dezvoltarea constructivă a relaţiilor dintre ţările noastre. Aceasta, cu siguranţă, ar răspunde intereselor fundamentale ale popoarelor Rusiei şi Republicii Moldova”, a scris Putin în telegramă.
El i-a urat Maiei Sandu succes, sănătate şi prosperitate.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Vladimir Putin a felicitat-o pe Maia Sandu”

  • Rusii au facut misto de duduie. Ei stiu prea bine ca dupa ce aceasta o sa incerce sa le bage in cap progresism cu anasana + alte fineturi gen distrugerea (mai ales a viilor) si vinderea / sufocarea micutei economii locale de catre hamesitii din occident, moldovenii o sa fuga de integrarea in UE ca dracul de tamaie (daca nu sunt masochisti, asa ca noi). Oricum, aia n-au invatat nimic din experienta noastra, e nevoie sa se dea singuri cu capul de pragul de sus. Asa ca rusii asteapta. N-au absolut nimic de pierdut. RM oricum nu reprezinta nimic interesant pentru ei (au asigurat capul de pod in Transnistria). Ca si Romania. Daca eram vreo miza, o aflam pe pielea noastra bîistro!

  • Poate si aia e omul lui,desi pozeaza in prooccidentala si are studiile si activitate in occident este posibil sa fie si asta vre o conserva kremlineza,vorba aia,pocnitoare cu explozie intarziata,cum se spunea in filmul”cel ales” parca.Nu cred ca ajunge cineva „pieste Prut”,mare si tare,si cu pozitie,daca nu are acordul Kremlinului.Destui prooccidentali pretinsi antirusi,care se dau de ceasul mortii cat de prooccidentali sunt ei,si de prodemocrati sunt ei,in realitate pot fi conserve Kremlineze,menite sa i prosteasca pe Occidentali,pentru a se infiltra cu succes in cercurile inalte Occidentale,de unde mai apoi sa serveasca usor,usor interesele Moscovei.Rusii sunt experti in a pacali lumea,iar occidentalii au fost intotdeauna suficient de naivi ca sa pice in capcanele intinse de rusi,iar rusii stiu bine asta,si intotdeauna spionajul rusesc(care cunoaste bine psihologia vestica),a stiut sa i manipuleze pe occidentali,folosindu se de slabiciunile psihologice ale occidentalilor.Doar timpul ne va spune ce va fi in Rep.Moldova.Oricum UE si Rusia au convenit(si SUA a fost de acord),ca granita intre UE si Imperiul rus este trasata pe Prut.(Visele unora de unire a Basarabiei cu Romania vor ramane mult si bine …doar vise).

    • Chiar si intre Sorosisti are Gaspadin Putin destule conserve infiltrate,in toata lumea,de asta sunt convins.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *