În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Vocea de pe Facebook (video): Le-a murit mama de cancer și au primit-o în sac sigilat ca suspectă de Covid, deși testul fusese negativ

Le-a murit mama de cancer și au primit-o în sac sigilat ca suspectă de Covid, deși testul fusese negativ. Așa e protocolul, cică! Dar hainele nu erau contaminate, le-au fost returnate fără probleme.
De data asta, oamenii au filmat. E același spital în care a murit de leucemie și bunica domnului Samfira si care tot suspecta Covid se voia a fi „livrata”, aveti postarea dumnealui aici:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3061309713918609&id=100001188314012
și prietene mamei mele, decedată din cauza unei septicemii de la o piatra la rinichi deplasată. Tot suspecta Covid, tot cu două(nu unul!) teste negative:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2961678880564306&id=100001666691620
La Craiova avem DNA, avem Parchet, avem Poliție. Nici măcar nu trebuie să se autosesizeze cineva, sunt plângeri depuse. La ce ne folosește?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *