Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Vocea de Facebook: Ce vrei să transmiți, amărâtule, că avem un popor de proști care nu-și ascultă guvernanții luminați?

Cum, mă, să te duci prin satele românești, tu, un amărât de reporter al Digi24, și să-i provoci pe săteni la discuții savante despre Covid, dar în așa fel ca ei, bieții oameni, care nu mai știu ce să mai facă pentru a trăi de pe o zi pe alta, ei să fie puși într-o lumină batjocoritoare, ce mai, să râdă lumea de ei, ca de proștii-proștilor… Cât de ticălos să fii, ca post TV, ca să pleci din start cu existența unei falii între pdv ”științific” despre Covid și pdv popular al țăranilor despre asta? Ce vrei să transmiți, amărâtule, că avem un popor de proști care nu-și ascultă guvernanții luminați? De unde ”luminați”, tu nu vezi că majoritatea n-au minte, că nu pot vorbi în public, că fac erori frecvente gramaticale, că, că…? Nu le vezi superficialitatea și miza exclusivă pe propagandă? Un adevărat guvern își iubește poporul, îl ascultă și, dacă are ceva să-i comunice nu-și bate joc de el.
Cum să te duci în sate și să întrebi cu suficiență, împingând microfonul spre gura săteanului potopit de treburi, ”Ce credeți, există Covid?” Păi, omul nu face meseria ta, amărâtule, de curea de transmisie a mesajului oficial, el dă un răspuns conjunctural, ca să scape de insistența ta prostească: o fi – n-o fi… Vorbe. Dar tu nu înțelegi, pentru că nu poți, tu crezi că ăla-i un răspuns final, documentat. Ei, sătenii, nu fac opere științifice precum Raed – nu? -, ei au un comportament natural. Și dacă tu, un iluminat, te infiltrezi printre ei, cu scopul de a-i ”demasca”, îți fac jocul aproape ironic, îți fac vânt de-acolo, că nu-i locul tău printre ei. Așa că nu sunt proști, cum vrei tu să transmiți, sunt chiar mai inteligenți ca tine, ei își dau seama că ești un infiltrat cu temă. Sunt amabili, iată că ți-au răspuns într-un fel, nu contează care, bine c-au scăpat de tine, că au treabă
Marș acasă din sate, vulpoi prost și slugarnic.
(Sursa: Pagina Nicolae Stan)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *