Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Vocea de pe Facebook. Abuzuri maxime ale poliției în Mangalia-mafiotizată

ABUZURI MAXIME ALE POLIȚIEI ÎN MANGALIA-MAFIOTIZATĂ. UN ACTIVIST CIVIC SE REVOLTĂ ȘI POSTEAZĂ FILMAREA!
LuCOVID își apără primarul corupt prin intermediul Poliției Mangalia. Scene ca-n filme au fost filmate de către Dorian Ioan HAPURNEA, jurnalist și activist civic:
“Murad a aflat abia astăzi, când s-a trezit înconjurat de polițiști, și nu unul, vreo 10 polițiști care i-au oprit mașina ”pentru folii neomologate” iar apoi brusc au vrut control interior complet al automobilului? De câte ori v-a oprit Poliția pentru niște folii și apoi v-a cerut să-i arătați tot ce dețineți în automobil? E aberant, e un abuz, e Mangalia anului 2020. Și i se întâmplă nu unui amărât de pe stradă ci unui om cu milioane de euro în conturi și relații până la nivelul primului ministru. “

Deși nici nu e vorba despre Murad, și nici nu a fost arestat nimeni, presa “miluită” de către LuCOVID a transmis că acesta ar fi fost arestat! ??‍♂️
Concluzia activistului:
“Ceea ce-ți spune un singur lucru. La Mangalia nu mai e doar corupție, e un cancer. La Mangalia nu mai e o administrație locală, e o dictatură. Din păcate, dictaturile se sting prin revoluții. Astăzi, există șansa unei revoluții prin vot, altfel Mangalia e pierdută complet. Vom vedea la sfârșitul zilei, dacă oamenii au înțeles ce au de făcut.
Până atunci, Murad află pe pielea lui, ce înseamnă să te războiești cu sistemul corupt de la Mangalia!”
Urmăriți filmarea din Știrea anexată, merită să vă convingeți cum e cu adevărat dacă vrei să te pui cu Sistemul!

https://www.constanta.info/2020/09/27/mohammad-murad-afla-pe-pielea-lui-dimensiunea-coruptiei-din-mangalia

(Sursa: Pagina Cosmin Gușă)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii