În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Vocea de pe Facebook: Această lege va declanșa dictatura medicală în România

Legea carantinării, izolării și pușcăriei medicale a fost votată de aproape toți senatorii, după ce, anterior, fusese votată de toți deputații.
Urmează să vedem dacă Avocatul Poporului va depune sau nu sesizare la CCR, pentru că legea este anti-constituțională, încălcând grav drepturile și libertățile cetățenești, este lipsită de avizul CES și al CSM și încalcă principiul bicameralismului.
Din păcate, nu există șansa ca parlamentarii să atace și ei legea la CCR întrucât, în majoritate absolută, au votat-o. Chiar în urale, ca pe vremea ailaltă.
Chiar dacă varianta votată este aproape în totalitate diferită de “proiectul” guvernului (ceea ce este în sine un mare eșec al inițiatorilor), viciile de neconstituționalitate au rămas în lege. De aceea, voi trimite mâine la Avocatul Poporului pentru a declanșa controlul a priori al constituționalității legii.
În lipsa unei reacții ferme a celor două instituții, această lege va declanșa dictatura medicală în România. Nu vom fi doar suspecți, ci și vrășmași ai statului, pentru care starea de libertate va fi excepția de la regula captivității birocratico-medicale. Frica, teroarea, neîncrederea în aproapele, vor fi, din nou, ca în cel mai negru comunism, instrumentele cu care vom fi ținuți în jug.
Eu nu intenționez să finanțez cu taxele, impozitele și contribuțiilor sociale (pe care le plătesc cu regularitate) o dictatură.
(Sursa: Pagina Gheorghe Piperea)

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Vocea de pe Facebook: Această lege va declanșa dictatura medicală în România”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *