În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Vocea de pe Facebook. Aleph News nu se adresează aceluiași public pe care se bat celelalte televiziuni de știri

N-am vorbit inca de Aleph News. Am asteptat sa se aseze putin ca sa inteleg despre ce e vorba. In general am citit opinii negative, dar eu zic sa nu va grabiti!

1-intelegeti conceptul. Nu se adreseaza aceluiasi public pe care se bat celelalte televiziuni de stiri. Toate studiile arata ca tinerele generatii (si nu numai!) au migrat spre internet si smart (telefon, tableta…). Nepotii mei de ex nu se uita niciodata la televizor. Si daca vor sa vada un film sau un serial se uita pe tableta sau pe telefon. Au inca ochii buni. Asta este publicul tintit de Aleph, uitati-va la prezentarea lor care vorbeste de „story-uri”. Mai e o cercetare care arata ca multi, foarte multi dintre noi citesc doar titlurile. Mi se intampla si mie cand sunt grabita si vreau sa imi fac o idee despre ce se mai intampla in lume. E drept ca jurnalistii nostri se contrazic adesea in ceea ce spun in titlu si ceea ce scriu in stire dar cel mai adesea in titlu e toata stirea! Calupurile de stiri de la Aleph sunt adesea doar trecerea in revista a principalelor titluri

2-pana si in Romania lumea s-a cam saturat de circul pe care il fac politicienii. In orice caz eu nu ma mai pot uita. Aceiasi cativa purtatori de mesaj insarcinati de partide si dotati cu elemente de limbaj se perinda pe toate platourile, spunand aceleasi lucruri in general goale de continut dar pline de invective. Si daca vrei sa afli mai multe despre un subiect, nu specialistii sunt invitati sa il decorticheze ci aceiasi politicieni care zangane aceleasi cuvinte goale. Nu-mi spuneti ca lunile astea au fost invitati „medicii”; ei sunt mai politruci decat politicienii si spun azi contrariul a ceea ce au sustinut ieri cu foarte multa convingere. Sigur, televiziunile deja pe piata vor avea in continuare publicul lor asa ca n-au de ce sa dispere.

3- da, sunt absolut de acord ca Aleph trebuie sa evolueze. Va evolua, nu imi fac nici o grija. Mai vorbim!

(Sursa: Pagina Marcela Feraru)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii