Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Vocea de pe Facebook. Au apărut regulile pentru un an școlar reușit!

Au apărut regulile pentru un an școlar reușit! Ușile și ferestrele de la clase vor rămâne deschise pentru aerisire. Pentru a fi protejați de curent, fiecare elev va avea pe cap o căciulă rusească cu clapele înnodate sub bărbie.

Va fi desemnat un responsabil, pe problema Sars-Cov 2, dintre angajații unității de învățământ, care va sufla în goarnă la ora 13:00 și va anunța numărul de bolnavi din ziua respectivă. Pe holuri, se va organiza un circuit cu săgeți exact ca la Le Mans, pe unde copiii vor trece cu cea mai mare viteză, în linie dreaptă, cu încetinire la curbe periculoase, păstrând distanța, evitând ciocnirea.
Părinții care îsi așteaptă copiii la ieșire sunt sfătuiți să meargă la primărie și să încheie un contract de închiriere a unei crengi de copac, evitând astfel aglomerația. Și în copac va fi păstrată distanța!

Sala de clasă va fi amenajată astfel: eliminarea mobilierului care nu este necesar: bănci, scaune, tablă. Copiii vor veni de acasă echipați cu o cutie de carton prevăzută cu două găuri pentru a reuși să vadă cadrul didactic. Dacă nu vor reuși să se facă auziți din cutie, se recomandă să clipească de două ori pentru da și o dată pentru nu.Vor rămâne înțepeniți, nemâncați, nebăuți pe tot parcursul programului. Orice atingere între cutii este strict interzisă. La toalete…nu se duc! Părintele trebuie să cumpere o olită. Se recomandă ca la orele de educație fizică să se poarte armuri de turnir și achizițonarea de lănci pentru distantarea fizică.

Toate sarcinile în grup și în perechi vor fi transformate în sarcini individuale. Copilul va fi încurajat să colaboreze cu el!
În pauze, copiii vor umbla cu o bucată de plexiglas după ei și vor vorbi după panou. Cadrele didactice nu vor da drumul catalogului și vor realiza distanțarea fizică cu acesta. Părinții trebuie să cumpere un lighean pentru fiecare elev, săpun și dezinfectant. Aceștia se vor spăla inainte, în timpul și după ore. Ligheanul va fi luat acasă pentru dezinfectare. La fel și cutia! La fel și plexiglasul! Nu uitați olița!

Toate aceste măsuri vor fi luate cu mult calm, ele eliminând anxietatea, stresul, incertitudinile.

(Sursa: Pagina Iulia Maria Gândea Roșoiu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *