Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Vocea de pe Facebook. Barna&gașca ta de penibili îți doresc să nu treci pragul electoral în decembrie!

Hai să mai explicăm o dată: Anul trecut Oli Ardelean a fost dată afară din partid pe motiv că a scris pe facebook două chestii (în plină campanie pentru prezidențiale):
1. că un individ din Ilfov (din Buftea) a pus afișe electorale mai înainte de începerea campaniei pentru Cotroceni iar ea ceruse sancționarea acelui ins. PS: Mă bucur că acel individ a luat 1% în alegerea lui ca primar la Buftea, un alt userist obstrucționat să candideze a obținut 20% ca independent.
2. că este dezamăgită de Barna, amintind că în urmă cu un an trimisese contestație la BN împotriva unui alt ins (Necula) care era vinovat de aducerea listelor cu semnături presupus false și că Barna ținea contestația ei în sertar deși ea revenise cu mai multe mailuri. PS: Mai să o acuze Barna că din pricina celor două postări n-a luat el Cotroceniul. Dând-o afară, Barna nici nu a mai trebuit să-i răspundă la contestație.

Considerând că este abuzivă excluderea ei, Mihai Goțiu a inițiat o scrisoare deschisă, adresată BN USR/aka Barna, pe care au semnat-o inițial 100 de membri USR, ulterior ajungând la 500. Între semnatarii inițiali era și Vlad Teohari. Anul acesta au avut loc alegeri interne în filiale pentru desemnarea viitorilor candidați la parlamentare. În Diaspora Teohari a obținut locul I, cu un scor impresionant față de următorul. Lista a fost trimisă la Comisia de Arbitraj (pentru validare) care a zis: Ne! Apoi Biroul Național a menținut ne-ul pe motiv că Teohari a semnat acea scrisoare. Bine, a semnat-o și Stelian Ion (care a candidat la Constanța) + mulți alții – candidați în alegerile locale, dar, dacă vrei să înlături un om, te legi de ce ai. Or altceva împotriva lui nu aveau.

Iată ce se reține în decizia de invalidare a lui Teohari:
”De retinut faptul ca, raportat la materialul probator (n.a. ha, ha!) administrat in prezenta cauza, prin semnarea unei scrisori publice, scrisoare care a si fost prezentata in cadrul presei nationale, alaturi de alte persoane, candidatul Vlad Mihai Teohari, pe de o parte a criticat o decizie interna USR, iar pe de alta parte a manifestat o pozitie publica, tocmai in contra unei decizii interne.
Mai retine Comisia si aceea ca respectiva decizie de BN (excluderea Olimpiei Ardelean), nu era o decizie definitiva, aceasta fiind supusa arbitrajului intern. Candidatul Vlad-Mihai Teohari, nu doar ca a criticat astfel o decizie interna, dar in mod indirect aceasta actiune a dansului poate fi retinuta si ca un element de presiune asupra Comisiei Nationale de Arbitraj a USR inspre o anume directie de solutionare a cauzei”, se arata in decizia Comisiei de arbitraj a USR, publicata de Adevarul.
CONCLUZIE: Barna&gașca ta de penibili, pentru ce faci acestor tineri, ucigând speranța de schimbare la care visează, îți doresc să nu treci pragul electoral în decembrie!

(Sursa: Pagina Lili Crăciun)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *