În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Vocea de pe Facebook. Când de la spital ne-au trimis acasă, ne-au zis să luăm vitamine și paracetamol!

Ce a zis Tătaru, că politistiii vor merge acasă la bolnavii de covid să vadă dacă își iau tratamentul?!
Pai, domnule ministru Tătaru, de profesie doctor, nici mie, nici soției și nici copiilor mei spitalul nu ne-a prescris niciun tratament, când ne-a trimis acasă!
Când am insistat ne-au zis să luăm vitamine și paracetamol! Cu jumătate de gură, așa! Adică nu au ce rău să ne facă astea! Zis din cauza insistențelor noastre, adică nimic scris, nicio rețetă!
Și ne-au mai zis că dacă ni se face rău să sunăm la 112. Atât. Sec!
Voi pe ce lume trăiți, Tătarule?! Habarniștilor!
E sau nu nevoie de tratament?!
(Sursa: Pagina Cristian Vasilcoiu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *