În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Vocea de pe Facebook: Care o fi mai mare? 0,04% sau 0,026%? 288 sau 280?

Azi avem 889 de noi infectați din 18.732 teste efectuate. Adica o rată a infectării de 4,75%.
În 27 martie aceeași rată a infectării era de 18,08%, in 29 martie de 17,14%.
Sa vă spun si despre cei din ATI? Că ne omoară ăștia că nu mai fac fața cu ATI-ul. Păi în 22 aprilie aveam 288 la ATI și nu eram pregățiti nici cu ventilatoare, nici cu noi spitale de toate neamurile, inclusiv TIR-uri făcute spital exact pentru ATI.
Azi avem 280 în ATI, dintr-un total de 10.730 de covizi activi la nivel național, adică un procent de 0,026%.
Dar în 22 aprilie aveam 288 de covizi la ATI, dintr-un numar de 6796 activi, adică 0.04%.
Care o fi mai mare? 0,04% sau 0,026%? 288 sau 280?
Nici acum nu vă dați seama că vara virusul nu mai e atât de mortal? Și că România e singura țară din Europa, SINGURA, care își îngrozește populația cu moartea din cauza Covidului?
Cu cât mai mulți isterici, cu atăt mai ușor de subjugat. Acum vedeți la ce dracu’ v-ar fi folosit matematica aia?
#Popordeslugi
(Sursa: Pagina Adriana Vitan Balint)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *