Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Vocea de pe Facebook. Cât timp o sa mai stăm noi, părinți de copii sanătoși și fericiți, să mai vină toate bestiile astea nefericite să ne oblige sa ne transformăm copiii în niște monștri frustrați?

Una de e profă pe le Știinte Politice în București, nu mai poate să doarmă pentru că, la grădiniță, copiii nu știu, dom’le, nimic despre i-dentitatea de g.en și ar trebui să fie învățați neapărat. Adică să li se spună că băiețeii pot fi fetițe sau fetițele băieței și pot să își aleagă ce vor să fie sau să se răzgândească și să schimbe alegerea cam când vrea mușchiu ‘ lor de copii de grădiniță.

Am și eu niște nelămuriri, de om care și-a putut trăi copilăria alaturi de mulți copii la fel de fericiți, peste care nu a venit nimeni sa le tulbure jocurile și poveștile cu neîmplinirile lui de adult zdruncinat:

  1. De ce toate problemele astea de identitate de gen sunt puse de toti strâmbii, urâții, neterminații, încrâncenații și nefericiții?
  2. De ce niciodata nu ridică o astfel de problemă un om cu chip frumos, zâmbitor, senin, relaxat?
  3. De ce numai ăștia care nu au copii vin să îi oblige pe cei cu copii ce să facă cu ei?
  4. Cât timp o sa mai stăm noi, oamenii frumoși, părinți de copii sanătoși și fericiți, să mai vină toate bestiile astea nefericite să ne scuipe frustrările și să ne oblige sa ne transformăm copiii în niște monștri frustrați, ca ei?
  5. Nu ar fi timpul sa ii trimitem acolo unde le e locul, într-un spital de psihiatrie pe toți cretinii ăștia care au impresia că ne dau lumină?

(Sursa: Pagina Adriana Vitan Balint)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *