Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Vocea de pe Facebook: Ce se întâmplă cu cei care sunt incluși în „grupul populațional” suspect

Clinicile medicale acreditate, care efectuează teste covid-19, emit frecvent certificate pe care scrie (virus) „Nedetectabil”.
Precizarea standard pe care am văzut-o pe multe astfel de certificate:
„Unul sau mai multe rezultate negative nu exclud posibilitatea infecției cu Covid- 19”.

Așadar, este necesară retestarea. Bolnav sau sănătos, există o probabilitate mare ca, după ce ai fost plimbat obligatoriu pe la centrele de testare, de câteva ori, să fii găsit pozitiv.

Autoritățile recunosc nu numai că încă nu înțeleg pe deplin coronavirusul (deși au trecut 6 luni de la inundarea lumii cu știri panicarde despre el), deci că nu știu cu exactitate ce anume se caută prin aceste teste, dar și că testele pozitive au marjă de eroare de 30% (??!!).

Și acum imagibați-vă că, de vinerea viitoare, sunteți incluși în “grupul populațional” decis de comandantul acțiunii ca fiind suspect. Să zicem că sunteți medic, asistent medical, polițist care verifică din două în două ore infectații izolați la domiciliu (lăsând să zburde hoții, proxeneții și brutele care își chinuie familia) sau magistrați ori avocați pledanți care își fac veacul prin instanțe, unde vin și infectați, și asimptomatici, și oameni sănătoși. Urmează să fiți testați și, pentru că, la primele 3-4 teste, viurusul e “nedetectabil”, trebuie să așteptați zile sau chiar săptămăni, separați de copii (care vor fi duși în orfelinate, că așa vrea Birchall) și de bătrâni, până când vine izbăvitorul test negativ, test care, iată, nu e concludent. Cum ar fi ca, după 3 săptămâni în așteptarea rezultatului, să mai stați încă 3 săptămâni ca să vă “negativitați” printr-un tratament incert/experimental și să aveți conștiința faptului că, în proporție de o treime, erau șanse să nu fi fost infectați?

Poate nu ați aflat – proiectul legii aflat în discuție acum la Parlament nu prevede niciun termen maxim al carantinării și izolării și nici un număr maxim pe an de astfel de măsuri care pot fi luate contra “suspecților”, bolnavi sau nu, imunizați sau nu. În plus, bunurile “suspecților”, mobile sau imobile, pot fi confiscate în vederea carantinării sau chiar a distrugerii.

Nu-i bai, însă. Tot ceea ce vi se întâmplă e pentru siguranța voastră.

(Sursa: Pagina Gheorghe Piperea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Vocea de pe Facebook: Ce se întâmplă cu cei care sunt incluși în „grupul populațional” suspect”

  • Este din ce in ce mai clara componenta nazistă a actualelor guverne asa zis nationale care nu mai au nicio legatura cu interesul national. Plutocratia se foloseste de tehnocratie ca sa evite capcana responsabilitatii in fata popoarelor pentru masurile luate. Trebuie sa constatăm extrem de limpede ca actuala lege a pandemiei cum mai este numită abrogă prevederile Constitutiei Romaniei si instaurează o dictatura de tip fascist bazată pe pseudo stiinta exact cum a făcut si Hitler. In ceea ce priveste industria medicamentelor alopate aceasta demult nu mai are nicio legatura cu scopul sau initial si anume cel de a vindeca. Cea mai mare parte a medicamentelor aflate pe piața in prezent nu numai că nu vindecă dar sunt extrem de toxice ducând la moartea prematură a persoanelor care le iau. Fara îndoială ca Huge Pharma are acum posibilitatea sa se îmbogățesca nemăsurat dar cred ca ce ii intereseaza pe cei care decid soarta lumii este ca la adăpostul acestui virus fabricat sau nu sa sărăcească marea masa a populatiei reducand-o sau readucand-o la o conditie de sclavie. De aici si pasajul din această lege a robiei care se referă la bunurile omului suspecț de a fi bolnav (?!!!) ce pot fi confiscate si distruse de stat. Drepturile omului au fost călcate deja in picioare si acum este înlăturat si dreptul la proprietate fara de care nu poate exista nicio libertate. Nu mai vorbesc de oroarea legislativa a luarii copiilor si internarii lor in centre specializate (in ce ?) care exista demult in toate tarile asa zis civilizate si democrate ( SUA, Anglia, Suedia etc) pentru tot felul de motive care mai de care mai cusute cu ata alba. Dupa parerea mea in acest moment in România nu mai există nici macar aparenta cea mai vagă a unui stat de drept.

  • Fara a adopta nici o teorie, te izbeste similitudinea desfasurarii unui scenariu global. Se impune intrebarea: cat de rau stam? Ce ni se va intampla si cat va tine toata aceasta odisee? Tocmai ce am gasit acest video: https://www.youtube.com/watch?v=ey_Bj8I01AI&feature=youtu.be. De asemenea, acest video: https://www.youtube.com/watch?v=Dl6Ijou87M0&app=desktop – lasand de-o parte retorica in stil american- urmariti ce spune si ii se intampla senatorului de Minnesota, Dr. Scott Jensen pentru ca si-a permis o alta opinie: minutele 20:23, 20:56, 23:01 dar si urmatorul video youtube care a fost confirmat chiar in seara asta la Romania TV cu stirea alarmista cu privire la „noul virus pulmonar” care cica este mai rau decat cocovidul si s-a descoperit in Kazahstan. In China s-a descoperit si ciuma la un oier etc. etc. si o so tinem tot asa cum s-a mai spus de catre maestru si altii. Vreo explicatie stiintifica sau ajungem iar la concluzia ca se doreste a se instila o frica de viata (nu de moarte) a oamenilor pe tot globul?

  • Este un interes actual, la nivel mondial, finantat de pharma si „filantropisti” care acum au prins marele val cu aceasta poveste si marseaza pe ea, rup usile omenirii, sa testeze vaccinuri pe oameni fara a parcurge in mod normal toate etapele in timpii care au fost stabiliti de mult, in mod stiintific, pentru a obtine aprobarea de utilizare pe oameni (in conditii de siguranta) a acestor vaccinuri. Acest fapt e deja cunoscut si se gaseste pe internet. Pana acum „locurile de joaca” ale acestor „inovatori”, „salvatori” , „filantropisti” au fost: tarile din Africa, India si mai putin tarile dezvoltate sau cele europene (au incercat si in Olanda si alte tari nordice prin programe de vaccinare impuse de guvernele respective dar dupa ce aceste vaccinuri s-au dovedit ucigatoare chiar, guvernele respective le-au oprit si distrus; banii pe aceste vaccinuri fusesera deja dati…). Acum e momentul lor si nu isi pot permite sa piarda ocazia! Deja FDA-ul le-a cam dat acordul sa sara etape/timpi pentru a obtine aprobarile de punere pe piata si utilizarea acestor produse medicale. De aceea se poate spune, adunand datele, ca se forteaza acum si la noi trecerea acestei legi. Ramane intrebarea de baza: chiar nu aveam/avem legi si coduri (CP) care coroborate sa aiba acelasi efect de protectie a sanatatii populatiei fara a avea aceasta lege care ridica mari semne de intrebare cu privire la „protectia populatiei” in adevaratul sens al cuvantului? Mai tineti minte cand au incercat sa vaccineze anti-HVP copii din Romania (sa fie vreo 10 ani in urma…) si nu le-a iesit schema pentru ca s-au opus parintii la aceasta procedura experimentala? Vaccinurile veneau de peste ocean…Nu le-a iesit schema si s-au dus in alte tari cu acest vaccin iar rezultatele au fost teribile (tot pe internet se gasesc si rapoartele facute in urma folosirii acestor vaccinuri). Somnul ratiunii naste monstrii, asa va fi la noi, si vom deveni cobaii unora si altora, locul stiintei si eticii fiind luat de PR si marketing. P.S.: Apropos, de ce s-a urmarit, acum cativa ani buni in urma, distrugerea Institului Cantacuzino?? Poate noi am vrea vaccinuri si medicamente pur romanesti (cu materii prime romanesti) si nu de la altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *