Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Vocea de pe Facebook. Cea mai sinistră glumă a fost condamnarea comunismului!

Da. E bine ce face Valeriu Nicolae. Foarte bine, dar să încercăm și mai bine. De ce ne tot batem cu pumnul in piept că nu suntem comuniști? Cea mai sinistră glumă a fost condamnarea comunismului! Cu ea la pachet a venit achitarea securismului. Noi, ca niște deștepți, ne luptăm cu ideile de echitate, redistribuire, reducerea inegalității și sărăciei, creșterea salariilor. Nu, astea sunt comunism! În schimb, avem o prosperă elită securistică afaceristă! Păi nu asta am vrut? Ce s-a întâmplat în 91? Am interzis partidul comunist și am înființat Serviciul Român de informații!

Bravo nouă! De ce ne supărăm acum? Că am fost tâmpiți și am dat cu piciorul într-un cal mort – oricum neoliberalismul era mai mult decât bucuros să vadă plasa de drepturi sociale diatrusă – în loc să lovim în nenorociții de securiști care au implementat în stilul lor specific comunismul. Lumea leșină șocată când află că în Spania e la putere inclusiv Partidul Comunist. Da, ați auzit bine. Partidul Comunist. Aceeași oameni leșină când aud că se dorește în Germania venit minim garantat. Păi da, că ei au ce e bine: idei comuniste fără lepre securiste! Numai noi avem, ca deștepții, fix pe dos! Numai noi ne-am luptat să-l condamnăm pe Karl Marx, de parcă el ar fi înviat din morți, s-ar fi dat jos din cărți și ne-ar fi bătut măr prin beciuri. În schimb i-am lăsat să prospere pe securiști! Bravos!

(Sursa: Pagina Maria Cernat)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

10 comentarii pentru articolul „Vocea de pe Facebook. Cea mai sinistră glumă a fost condamnarea comunismului!”

  • Traiasca Liberalismul Multilateral Dezvoltat ❗ ❗ ❗

  • „Numai noi ne-am luptat să-l condamnăm pe Karl Marx”
    -da,da dar l-am scapat din vedere pe re-vi-zi-o-nis-tul Mao;la Mao se inchina securoii!

    • Securoii se inchina la vultanu SUA si sunt vajnici Capitalisti De Dreapta Anticomunisti nu se inchina la Mao,pe asta l au renegat dupa 1989 dupa marea Naparlire Revolutionara,cand au trecut de la Comunism la Capitalism,asa ca o adiere de primavara.

  • Femeia asta nu prea știe ce vorbește.
    ”Aceeași oameni leșină când aud că se dorește în Germania venit minim garantat. Păi da, că ei au ce e bine: idei comuniste fără lepre securiste! Numai noi avem, ca deștepții, fix pe dos!”

    Nu înțeleg de ce preluați un comentariu care apreciază ideile comuniste. Eu credeam că acest site luptă pentru libertate nu pentru comunism. Comunismul este incompatibil cu libertatea. Venit minim garantat are și porcul în coteț, dar libertatea lui este egală cu aria cotețului. Iar sfârșitul este dinainte știut. Bănuiesc că nu pentru o astfel de libertate luptați.
    Sau vi se pare că de fapt ideile comuniste sunt bune dar nu s-au priceput ei (toți care au încercat) să le pună în practică? Tot așa au zis și cei de pân-acuma când s-au apucat. Și tot acolo au ajuns. Libertatea comunistă arată cum arată China acum. Da, economic vorbind poate fi foarte bună. Că și porcul din coteț e gras. Dar spiritual e moartă.

    • Interesanta idee ,asta scrisa mai sus ,cu securistii si comunistii,cam sunt de acord cu ce se scrie mai sus,adevarul e ca neoliberalismul american nu a avut nici un scrupul sau rusine in a prelua si a folosi mai departe aparatul represiv de la comunisti.Aparatul Represiv Comunist merge mai departe cu Capitalismul American. Vad pe unii care sunt critici cu acest articol,care vorbesc de libertate,si de faptul ca libertatea e opusa marxismului si socialismului,asa o fi intr adevar,dar intrebarea pe care mi o pun,ce fel de libertate mai poti avea cand mori de foame.Da ,neoliberalismul si capitalismul liberal ne aduc libertate,in care 90% din populatie moare de foame,sau este saraca,si doar 10% are un trai decent,iar ,doar 1% sunt bogati.Cum esti liber cand mori de foame(ca si cei 90 %),in timp ce ti iei 2-3 joburi ca sa ti platesti ratele la banci si ca sa ti asiguri subzistenta minima???(ca asta este societatea neoliberala).

    • @Adryan.Nu prea e libera lumea in China,si spiritual poate fi moarta,dar oare noi suntem liberi cu adevarat,sau suntem ipocriti? Adevarul ca nu suntem mai liberi ca si Chinezii,doar ne consideram mai liberi.Chinezii sunt la ordinul Partidului Comunist Chinez,insa noi Occidentalii suntem sclavii Bancilor si Multinationalelor,care ne conduc cu pumn de otel la fel ca si Partidul Comunist Chinez.Rade ciob de oala sparta.In neoliberalism sutem toti legati cu credite la banci si muncim toata viata sa le achitam,la fel cum erau iobagii legati de glie in Evul Mediu.De la ultimul sarac la miliardar toti suntem datori la banci,si muncim sa ne platim credite cu dobanzi tot mai mari.Iar patronatele ofera joburi tot mai grele,mai prost platite,si mai nesigure,iar concurenta pentru obtinerea acestor joburi este tot mai acerba,iar programul de 8 ore pe zi 5 zile pe saptamana, este de mult o amintire,iar daca orele si zilele suplimentare se platesc,asta e o raritate,stai peste program,platit tot mai prost,si zici mersi ca ti pastrezi jobul,si ai cu ce ti plati creditul la banca,ca sa nu ti ia banca tot.Ca sa nu mai vorbim de faptul ca a aparut fenomenul precariatului,angajatii temporari care si schimba jobul la cateva luni,care trec de la un domeniu la altul,care fac munca necalificata,sezonieri,fara asigurari,fara stabilitate financiara,traind de pe o zi pe alta,care sunt tot mai multi in lume,pe urma somajul,care este mult mai mare decat se declara in realitate,(somajul nedeclarat pe care nu l contabilizeaza nimeni),adancirea prapastiei intre putinii bogati si multii saraci.Da e libertate de trazneste,e ipocrizie de fapt.

      • Si nu doar in Romania,ci tot mai mult pe plan Global,si culmea ironiei,campionul aparatorilor Capitalismului neoliberal impotriva neomarxismului Sorosist,este Trump al Americii,ajutat sa ajunga presedinte al SUA de catre aparatul Rusiei lui Putin,adica Rusia qintesenta comunismului,pune umarul la instalarea in SUA a vajnicului capitalist si anticomunist,si antimarxist Trump.Adica Rusia contribuie decisiv la instalarea anticomunistului si antimarxistului Trump in SUA,adica s a intors lumea cu fundul in sus.

      • Si cu matul gol,si cu grijile legate de ziua de maine care nu te lasa sa dormi poti sa ai parte de o spiritualitate debordanta si nemaipomenita,nu ❓ ❓ ❓ 😆 😆 😆 Doar daca esti high 😆 😆 😆

      • Si educatia e de tot mai prosta calitate,un individ face o gramada de scoli,ia o gramada de diplome ,dar concret nu stie sa faca nimic,si nu este nici calificat in nimic,si in consecinta nu se poate angaja,si ingroasa randul somerilor sau a precariatului.(Asta daca individul nu are proptele care sa l plaseze undeva).Invatamantul de calitate este accesibil doar celor bogati(universitatile de elita sau scolile de inalta calificare)acolo intra doar cei ce pot plati bani grei sa ajunga acolo,cei putini,dar in fine e o alta discutie.Ideea e ca suntem”liberi”,asa ca totu i bine si frumos,canta orchestra pe Titanic. 👿 👿 👿

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *