Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Vocea de pe Facebook: Cât de grav poate fi să faci din campioana României, CFR Cluj, o echipă de bolnavi Covid

Ce golaneala , cât de grav poate fi sa faci din campioana României , CFR Cluj , o echipa de bolnavi Covid , spunând ca testele au ieșit pozitive , ca apoi alte doua clinici sa infirme testele ? E atât de grav cum nu va puteți închipui ! Cer public anchetarea clinicii care a dat rezultatul pozitiv testelor , și nu numai anchetarea clinicii din București , dar cer sa se sesizeze Dna , Parchetul General , pentru ca e clar ca cineva a dorit influențarea rezultatului campionatului . Il felicit pe Cosmin Gușă , ca s-a implicat ,ca sa arate modul mizerabil in care se manipulează aceasta viroza in interesul puterii dar se pare ca și in interesul unei echipe din sud care își dorește foarte tare titlul . Pai dacă vi-l doriți , câștigați-l pe teren , nu prin aranjamente mizerabile ! E clar , ca exact așa cum spun public ,de luni de zile , se încearcă in fel și chip manipularea cifrelor bolii și toti acești manipulatori trebuie sa plătească . Ati cumpărat echipamente medicale de protecție ,la prețuri de 2-3 ori mai mari, de la firme de casa , ca sa va luați șpăgi , deși erau pe piața o mulțime de operatori medicali și nu numai , care aveau prețuri juste , dar nu v-a interesat ca romanii nu au bani ; nu ati testat din martie așa cum trebuia masiv și acum ieșiți cu sute de bolnavi din zeci de mii de testări , de ne-ati făcut de rasul Europei și al lumii ; inventați teste pozitive la artiști , persoane din show biz ,sa va justificati acțiunile care sunt împotriva drepturilor și libertatilor romanilor ; și acum , mizerabililor o încercați cu CFR -ul ? De asta cer public sa se sesizeze toate autoritățile competente , iar dacă in spate e vreo echipa concurenta , aceasta trebuie eliminată din campionat iar toti cei care au manevrat asta sa raspunda penal!
(Sursa: Pagina deputat Cătălin Rădulescu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *