Lista cabinetului Cioloş şi programul de guvernare au fost depuse în Parlament. Conducerile celor două Camere urmează să stabilească data şedinţei în care va fi dat votul de învestitură

Vocea de pe Facebook: Cui îi e frică de Ciceală și de Gâdiuță și mai ales de ce?

Aflu de la un membru PNL că la negocieri ei ar fi cedat S1, S3 și S6 USRPLUS și că sub nicio formă nu vor accepta să cedeze S2 pentru că într-o astfel de situație este foarte probabil ca Dan Cristian Popescu (PNL S2) ar candida independent ceea ce ar putea pune sub semnul întrebării inclusiv câștigarea primăriei generale de către Nicușor Dan.

Mă întreabă apoi dacă merită ca pentru candidaturile apropiaților lui Cristian Ghinea, Radu Mihaiu la S2 și Ciprian Ciucu la S6 să pierdem Bucureștiul. Chiar așa, merită?

Dane! Dacă Ludovic nu-ți mai răspunde la telefon înseamnă că poate omul e ocupat, așa că mai bine ascultă-ți colegii și nu mai bate șaua să priceapă calul din grajdul gol.

Dacă acum nu mai candidezi, susține-ți colegii care candidează, așa cum te-au susținut și ei, nu-i mai „negocia” rapid și vinde ieftin în numele unui interes prea înalt, vrabie pe gard ori urs prin pădure.

Când nu mai vezi că politica este despre noi toți și nu doar despre tine și ai tăi, ar fi bine să-ți ștergi ochelarii, reamintindu-ți că nimeni nu-i de neînlocuit. Fii generos și mare, nu mic și meschin, știi cum zic, nu?

Facilitează succesul celorlalți și te vei elibera!

(Sursa: Pagina Cosmin Radu Aldea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog