Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Vocea de pe Facebook. Cum rămâne cu brațul lung al legii în privința speculării pandemiei de grupurile de interese?

Deci, astăzi, autoritățile franceze (știți, alea conduse de unul care ,,a pierdut” șefia Parchetului European in fața LCK), au făcut percheziții la casele: 1) ministrul francez al sănătății – Olivier Veran; 2) Edouard Phillipe – fost premier; 3) Agnes Buzyin – fost ministru al sănătății; 4) Șeful Direcției Generale a Sănătății – Jerome Salomon; 5) Sibeth Ndiaye – fost purtător de cuvânt al Guvernului; 6) sediul Direcției de sănătate publică din Franța. Motivul? Gestionarea Panemiei Covid.

În România, DNA l-a trimis în judecată doar pe cel în postura de ,,idiot util” cu școală la SRi de la Unifarm – Adrian Ionel. În România, autoritățile NU i-au percheziționat în legătura cu gestionarea pandemiei pe: 1) Ludovic Orban – premier; 2) Florin Cîțu – ministru de Finanțe; 3) Nelu Tătaru – ministrul Sănătății; 4) Raed Arafat – Comandantul Acțiunii; 5) Victor Costache – fost ministru al sănătății; 6) Andi Manciu, absolvent de liceu, șef al grupului de comunicare strategică.

În timpul ăsta, baiețelul de securist Ludovic Orban încearcă să prostească pe față populația numind specularea pandemiei prin contracte cu dedicație și la supra-preț drept ,,investiții publice”. Eu vă întreb de ceva vreme: cum rămâne cu brațul lung al legii în privința speculării pandemiei de grupurile de interese? Se oprește la un singur ,,idiot util”? La ceilalți, nu mimează măcar brațul ăsta lung al legii?

(Sursa: Pagina Radu Teodor Soviani)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Vocea de pe Facebook. Cum rămâne cu brațul lung al legii în privința speculării pandemiei de grupurile de interese?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *