Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Vocea de pe Facebook. Cum să pretindem de la acești birocrați încremeniți în comunism să fie cei care modernizează sistemul de sănătate? Imposibil!

Fotografia alăturată este „NOUA” legitimație pentru angajații Ministerului Sănătății, așa cum a fost ea propusă într-un document supus recent dezbaterii publice.
Este cel mai clar exemplu care ne arată cât de anacronici sunt birocrații care administrează sistemul de sănătate din România.

În timp ce probabil până și Primăria Municipiului Huși are legitimații card electronice, la Ministerul Sănătății avem aceleași legitimații de carton, care au coperți de piele sintetică și sunt vizate prin ștampilare la fiecare 6 luni. Exact cum erau și carnetele de membru UTC, sau PCR pentru unii mai trecuți.
Cum să pretindem de la acești birocrați încremeniți în comunism să fie cei care modernizează sistemul de sănătate? Imposibil!

Dar mult mai grav este că nimeni din conducerea politică a Ministerului Sănătății din ultimii 10 ani, nu a realizat că birocrații aceștia anacronici și incompetenți sunt foarte toxici pentru sănătatea românilor. Pentru că nu doar legitimațiile „originale” sunt dovada incompetenței acestor funcționari, ci și foarte multe dintre „soluțiile” și politicile publice propuse de aceștia.

(Sursa: Pagina Florin Hozoc)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *