Nicolae Ciucă: Am convenit ca până la soluţionarea acestor probleme să nu îmi depun mandatul şi să îmi asum în continuare responsabilitatea funcţiei de premier

Vocea de pe Facebook. D-le Cioloș sunteți de acord să depuneți la Comisia Europeană un act unilateral de renunțare la pensia specială de fost comisar?

Sfidare mai mare ca Cioloș să vorbească despre pensie parlamentară specială nu există! El, care este beneficar al unei pensii speciale de mii de euro pe lună, în calitate de fost comisar european și care va fi beneficar al unei pensii speciale de fost europarlamentar! Pensie specială plătită tot din bani publici, respectiv europeni (și România contribuie la bugetul UE).

Am o provocare pentru dl. Cioloș și sper să afle de ea (poate mă ajută chiar și presa): d-le Cioloș sunteți de acord să depuneți la Comisia Europeană un act unilateral de renunțare la pensia specială de fost comisar? Dacă da, vă voi redacta eu conținutul declarației.

(Sursa: Pagina Sebastian Bodu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Vocea de pe Facebook. D-le Cioloș sunteți de acord să depuneți la Comisia Europeană un act unilateral de renunțare la pensia specială de fost comisar?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *