În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Vocea de pe Facebook. Dezastru cu începerea școlilor

După ce au anunțat începerea fizică a școlilor la 14 septembrie si au lăsat autoritatile locale sa se zbată sa cumpere măști, dezinfectanți, materiale de protecție pentru ca le-au lăsat fără bani, Guvernul anunță că… Nu se știe, poate va fi pe 1 octombrie.

7 milioane de persoane sunt total debusolate.
Părinții au cumparta măști pentru copii si pentru perioada 14 septembrie – 1 octombrie. Asa cum cumpara rechizite si platesc o gramada de bani pentru școală.
Nu le stăteau bine banii în buzunar?
De unde atâta diletantism decizional?
De unde atâta sfidare?

Dar ce face Nicusor Dan? Are vreo pozitie sau este preș, mușama?
Votați Mușamaua!
Îl doare la bască de începerea anului scolar.
Și de voi!
Haos! Prostie?

(Sursa: Pagina Adrian Câciu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii