Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Vocea de pe Facebook. Diferența dintre comunism și democrație?

V-o spune un tânăr, necopt, țigan, urăt, debil, incult și mai adăugați voi, ăștia care vă pricepeți cel mai bine la orice, din spatele tastaturii dar nu aveți curajul să spuneți adevărului pe nume pentru că vă e frică așa că vă faceți voi un adevăr al vostru, în care vă bucurați la o mână de arginți în loc să luptați pentru a vă recâștiga viitorul, Iudelor!

Comuniștii, chinuiau poporul, îl asupreau, pentru a deveni ei bogați și a avea o țară cu cifre multe și mărețe în spate, cu care să se aseje la masă negocierilor politice.
Democrații? Vorbesc de cei de la noi din țară, fură poporul, îl mint, îl vând pentru a se îmbogăți ei și familiile lor.

După urmă comuniștilor a rămas multă durere, multă ura între noi, multă frică. Dar au rămas și multe construcții…duse la capăt de cele mai multe ori, cu pierderi de vieți omenești.
Noi nu trebuie decât să le întreținem și să le folosim în folosul cetățenilor! Să le folosim în folosul țării! Să îmbogățim țară! Nu pe 100-200 de oameni de la putere! Dacă îmbogățim țară, ne îmbogățim cu toții, 20 000 000 !!!

Haideți să luăm înapoi tot ce au construit bunicii noștri! Să luăm înapoi viitorul nostru, vândut de actuală clasa politică.
Să nu mai auzim vorbele ,, de când a venit democrația…s-a oprit totul „. Să auzim ,, de când au venit independenții, totul a început să funcționeze”
Haideți duminică să facem un gest infim, de a pune ștampila pe un independent, că să repornim o țară întreagă. Vorbesc cu toată România!
Îi multumesc lui Bogdan Paraschiv, un inginer agronom extraordinar care m-a ajutat sa inteleg monstruozitatea aceasta
#capulsus #avemcredinta

Postat de Dan Dobre vineri, 25 septembrie 2020. Îl redăm acum, pentru că problema pusă de candidat este oricând de actualitate. Iar imaginile spun totul.

(Sursa: Pagina Dan Dobre)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Vocea de pe Facebook. Diferența dintre comunism și democrație?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *