În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Vocea de pe Facebook: Dosarul 10 august va fi clasat

Dosarul 10 august va fi clasat. Vai, dar nu se poate, deci rezistenții și-au luat-o peste bot, din nou, după ce i-au votat pe ăștia cu două mâini, prin toata Europa, pentru că au crezut minciunile cu anularea pensiilor speciale in 30 de zile și cu pedepsirea forțelor de ordine care le-au schimbat ADN-ul în Piața Victoriei acum 2 ani.
Hahahahahaha! Hai ca le-au rezolvat pe rând, pe toate.
Ei, dar credeți că votanții fanatici și-au schimbat părerea despre aleșii lor, că au realizat că au votat niște escroci? Da’ de unde, îi cred in continuare orice le-ar spune: și că au gestionat foarte bine pandemia, și că vor relansa economic România și că ei nu fură neam, nici când au fost prinși cum au sifonat sute de milioane de euro din buzunarele noastre, pe achiziții umflate când oamenii stăteau cuminți în case.
Auziți mereu replica: „Da’ce, mă, crezi ca Veo se descurca mai bine?” Hahahahaha! Nu sunt delicioși în prostia lor infinită?
Exact ca Maricica din capul satului, care l-a lasat pe Costel pentru că, deși ii plătea trenul când mergea la oraș, o ducea la băi, ii mai dădea și niște bănuți de cheltuială, tot degeaba, era țăran și avea mâinile crăpate de muncă, așa că Maricica l-a luat pe Gioavnni, proaspat intors din țări străine, cu accent italienesc, geluit, dat cu after-shave, cu haine de firmă, și acum Giovanni o bate pe Maricica de îi sună apa in cap, că nu găsește carne în mâncare când se intoarce beat de la păcănele, unde joacă banii din alocațiile copiilor, singurele venituri în casă. Da’ așa e Giovanni, ce, credeți că era mai bine cu Costel?
(Sursa: Pagina Adriana Vitan Balint)

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *