Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Vocea de pe Facebook: e destul de limpede că scorul EchipeiLuCOVID va fi de genul 0-6, in cel mai bun caz 1-5.

LuCOVID invită liberalii la o „partidă” de SEPPUKU ÎN GRUP!
Competitorii politici rânjesc viclean sub deviza, „NU-ȚI INTRERUPE ADVERSARUL ATUNCI CÂND GREȘEȘTE!”

Cică azi-noapte LuCOVID ar fi bătut palma cu USR-PLUS pentru candidaturile comune din București, stabilind următoarea formulă: USR-PLUS, la sectoarele 1, 2 si 4, respectiv PNL la 3, 5, si 6.
Așadar:

în sectorul 1, gălăgioasa Clotilde Armand se va bate din nou cu Tudorache care a mai bătut-o si-n 2016;

“celebrul” Radu Mihaiu (cine-o fi?!), intră în bătălie la sectorul 2, unde Neculai Onțanu conduce detașat în sondaje, urmat de către Cristian Popescu, care-a fost mătrășit de către LuCOVID și-și caută partid;

la sectorul 3, Adrian Moraru vine ca spectator al luptei dintre Robert Negoiță și Aurelian Bădulescu, și se va chinui doar să atragă cele cca 20 de procente maximum disponibile pentru el;

Simona Spătaru de la PLUS va face doar figurație în sectorul 4, unde Daniel Baluță are peste 50% consolidat, in orice sondaj din ultima vreme;

în fine, sectorul 5 va „aparține” oricum cuiva ales dintre Vanghelie, Piedone sau Florea (care pot face și-o ințelegere pe final!), devine limpede că liberalul ales, Cristian Băcanu, va face deasemenea doar figurație;

iar la sectorul 6, forțele de toate „felurile” care se vor așeza în spatele primarului Mutu, va face cvasi-imposibilă misiunea electorală a penelistului Ciprian Ciucu, „marketat” oricum mai mult pentru lupta politica din CGMB.

Asadar, e destul de limpede că scorul #EchipeiLuCOVID va fi de genul 0-6, in cel mai bun caz 1-5.
Desigur, asta este o doar o predicție pe care o fac în baza a ce știu și-am învățat din ultimele 5-6 campanii unde-am participat sau coordonat și, pentru că “la politică ne pricepem toți” ? , sunt convins că vor fi multe păreri diferite.

Celor neîncrezători în viziunea de „SEPPUKU IN GRUP ORGANIZAT de catre LuCOVID” și-n prognosticul meu de la „meciul sectoarelor”, le sugerez să adauge „sosului” electoral bucureștean următoarele ingrediente:

trendul descrescător puternic al PNL (cel REAL!), care se va accentua până la alegeri pe fondul amatorismului administrării crizei și al guvernării;

lipsa de „locomotivă electorală” liberală, prin „dispariția din peisaj” a lui Rares Bogdan, care in mod sigur nu va mai accepta postura de PAPAGAL DE SERVICIU A LUI KlauSILĂ-LuCOVID, cel puțin în campania din Bucuresti;

candidatura fadă și fără proiecte a lui Nicușor Dan, alias Plicușor Ban, personaj care va deveni „piua a patra” după o Gabriela Firea, care-și joacă mult mai mult decât realegerea, un Traian Băsescu ce este în fața apărării nu doar a prestigiului de fost primar si Președinte, dar și a mizei supraviețuirii PMP, respectiv după candidatul furnizat de către Ponta-Negoiță care vor dezvolta un potențial de natură să le garanteze drumul politic viitor.

Pot continua argumentația, dar și-așa pare suficient pentru ca electoratul țintă liberalo-userist să “danseze” la alegerile din Bucuresti mai degrabă dupa refrenul pe care-l mai cânta la veselie Ioan Gyuri Pascu, “ASTĂZI NU MĂ DUC LA LUCRU, STAU ACAS’ ȘI-MI FAC SEPPUKU!”

Singurul mister este legat de cine-l împinge pe LuCOVID către un asemenea eșec. Cât despre faptul că niciunul dintre colegi nu i se opune pentru stoparea dezastrului, aici bănuiți cu toții cum stau lucrurile …?

(Sursa: Pagina Cozmin Gușă)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *