Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Vocea de pe Facebook: Este pandemie mondială și de SIDA

De ce se fac atât de multe teste pentru COVID? Pentru că este pandemie mondială declarată de OMS. Faci multe teste, apar mulți pozitivi. De bolnavi nici nu are sens să mai discutăm…
De ce nu se fac la fel de multe alte teste pentru SIDA? Este tot o pandemie mondială declarată tot de OMS. Că dacă am face multe teste, am avea o mulțime de pozitivi.
Răspunsul la ambele întrebări este același. DIN PROSTIE!
Și prostia ucide… (Sursa: Pagina Iulian Șerban)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Vocea de pe Facebook: Este pandemie mondială și de SIDA”

  • Este o afacere oms. O prostie de a testa o persoana care clinic nu are nimic. Incapacitatea sistemului medical de a raspunde unei situatii mai deosebite este protejata prin masuri de rastrangere a dreptului cetateanului la a apela la sistemul de sanatate atunci cand doreste. Testarea este o masura complementara, de confirmare a unei boli. Un test cu o precizie incerta nu poate stabili ca o persoana fara semne clinice este bolnava.

  • Un savant de la Oxford ,coroborand studiile cu alti savanti Europeni a spus ca virusul era prezent cu luni bune inainte de Wuhan,in Europa,si ca asta toamna a devenit mult mai agresiv(s a transformat) asta inseamna ca virusul este mult mai imprevizibil decat se credea,asta imi sustine ipoteza,cum ca virusul a aparut din mai multe focare simultan,din mai multe locuri,independent unele de altele(mai multe surse din mai multe locuri),si cu mult inainte de Wuhan(oricum sunt multi virusi necunoscuti existenti care se pot transforma devenind periculosi pentru om).Omenirea nu a fost atenta la pericolul virusilor,ci la alte chestiuni,si a fost luata prin surprindere de amenintarea virusilor.

  • Înainte de distribuirea unor dezinformări, poate ar trebuie să răspundem la două întrebări: 1) ce este o pandemie, și 2) care este rata de infecție și modul de transmitere pentru SARS-COV-2 comparativ cu HIV. În subsidiar faptul că în câteva luni mortalitatea globală de COVID-19 este deja cam cât cea anuală de SIDA, cu măsuri de limitare a răspândirii aplicate.

    • Faza e ca despre HIV se stie cum se transmite,si cum te poti feri de el,SARS COV 2 este mult mai contagios si stiinta nu il intelege in totalitate,de asta si „balbele”de care este acuzat OMS,adevarul este ca acest virus este prea putin inteles,momentan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *