Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Vocea de pe Facebook. Împiedicarea exercitării dreptului la vot este infracțiune

Arafat tocmai ne-a transmis ca el e mai tare decat Constituția României. De la Mengele de România am aflat, adineauri, că dacă nu purtăm mască, nu putem vota, deși acest drept la vot este garantat și protejat de Constituție. Arafat zice că lăsa la latitudinea reprezentanților biroului secției de votare cum să îți îngrădească ilegal și neconstituțional dreptul la vot. Bai, Raede, degeaba încerci să te derobezi de responsabilitate. Împiedicarea exercitării dreptului la vot este infracțiune, se pedepsește cu pușcăria și fapta este comisă în concurs, fiind pasibili de pârnaia aferentă în primul rând ăia care au făcut reglementări anticonstituționale. În speță tu și cu șeful tău, Orban.

Domnu’ doctor fara portofoliu, eu zic sa incepi sa-ti strangi frumusel bagajul pentru Rahova, deoarece te asigur, iti dau scris, ca, de aceasta data te vei duce la puscarie. Vezi sa-ti iei hanie mai multe, sa-ti ajunga pentru mai multi ani. Pentru dreptul la vot s-a murit in lupta si nicaieri pe planeta, in lumea civilizata, daca nu exista o hotarare judecatoreasca definitiva prin care sa se interzica drepturile electorale, un cetatean nu poate fi impiedicat sa voteze, cu masca sau nu, cu dezinfectare sau fara, cu pix de acasa sau nu!

Pentru alti prosti ca mine, care am iesit in frig, in primavara lui 2012, sa-l salvam pe individul asta de furia Basescu: Ati vazut, bai, pentru cine am indurat gerul si amenintarile jandarmilor? Pentru unul care nu ne va lasa sa votam! Sper sa tineti minte treaba asta, Eu, cu siguranta, nu voi uita si nu voi ierta asta!

P.S.: Inteleg ca nu doar daca nu porti masca, n-ai drept de vot. Si daca refuzi termometrul vei pati la fel. Hai, baieti, fiti mandri de voi, care l-ati pupat in cur pe asta!

(Sursa: Pagina Ion Alexandru)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii