În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Vocea de pe Facebook. Impostura oamenilor noi: azi despre Radu Mihail, senator de Diaspora

Pentru ca impostorii să triumfe este suficient ca oamenii buni să-i lase în pace!
Impostorul este autosuficient, arogant nevoie mare, vorbește apăsat pentru a da impresia că știe ce spune și pentru a ascunde de fapt lipsa totală de consistență și incompetență crasă.
Oamenii noi sunt cei care vorbesc de anticorupție și transparență, dar care nu se aplică decât altora, nu și lor. Detalii oferă presa aici: https://www.gazetaromaneasca.com/…/senatorul-usr-de…/

O altă mare realizare a sen.Mihail a fost că și-a făcut imagine și s-a lăudat în diaspora cu proiectele mele. Propunerea legislativă de extindere a votului prin corespondență la prezidențiale și la parlamentare pentru cei din țară a fost elaborată în integralitate de mine, dar el s-a lăudat cu ea, deși nu a scris niciun rând.
Radu Mihail s-a afirmat ca executant fidel al echipei Barna-Ghinea, care l-a răsplătit pentru obediență cu postul de vicepreședinte USR, responsabil cu relațiile externe și de curând din nou cu locul 1 de la Senat pentru următoarele alegeri.

Fără nicio competență în domeniul politicii externe, el ocupă funcția de vicepreședinte al Comisiei de profil din Senat și se ocupă de relația USR cu alte partide. Deranjat de faptul că eu conduceam un cluster de politică externă și afaceri europene la nivelul grupurilor parlamentare, care realiza policy brief-uri și poziționări pe subiecte de actualitate externă, invita experți să vorbească despre anumite subiecte, Mihail a decis să-și arate supremația. Mă întreba cu o aroganță vecină cu prostia cine sunt acei experți, ce au făcut în viață și de ce avem nevoie de ei. Totodată a constituit un Departament de Relații Internaționale separat, ca să dețină el controlul, nefiind în stare să realizeze niciun policy brief, nicio dezbatere consistentă.

Comunicatele și poziționările pe politică externă ale partidului erau făcute de mine, dar Barna și Mihail țineau neapărat să apară și ei în ele cu un citat din ei, deși nu avuseseră nicio contribuție.
Dar măsura adevăratei imposturi și-a dat-o în momentul în care am invitat un reprezentant PPE, înainte ca USR să se decidă ce familie europeană alege, să vină să vorbească grupului parlamentar. Ce s-a gândit înțeleptul senator – că omul al 3-lea în PPE care coordona campanii electorale ale popularilor în toată Europa trebuie să se vadă cu omologul său secretarul Ispas, unul care se ocupă de hârtii și administrativ. Asta doar ca să mă umilească pe mine. Vă dați seama câtă viziune, aproape că îl punea să se întâlnească cu portarul.

Când am fost în Republica Moldova, s-a chinuit să-mi copieze toate contactele din presă, societate civilă și politică, obsedat să dețină el controlul. #faraimpostoriinfunctiipublice #oameninoi

(Sursa: Pagina Matei Adrian Dobrovie)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *