Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Vocea de pe Facebook. În România, când îți scriu autoritățile, e de rău

Acum două zile, copilul, revenit la facultate, îmi trimite niște imagini cu o bătaie demnă de lumea vikingilor, după un meci de fotbal. Astăzi, îmi spune că a primit o scrisoare de la primărie. S-a speriat, ca în România, unde, atunci când autorităţile îţi scriu, e de rău. Îi spun că e exclus să primească de la primărie o epistolă olografă prin care l-ar anunța de vreo taxă. Du-te la un coleg neaoș și vezi ce e!

Astăzi, spre seară, îmi spune ce-a fost: primarul le-a prezentat scuze locuitorilor din Groningen pentru vandalismul suporterilor. Și copilul nici măcar nu votează în Olanda… Cam asta e diferența între unii și alții.

Las aici ambele dovezi!

https://www.dumpert.nl/item/7979427_66472351

(Sursa: Pagina Ana Adriana Săftoiu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii