În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Vocea de pe Facebook: Lucruri simple, bărbătești, fără lamentări, fără cor de bocitoare, fără mână întinsă la guvern

Doar soluții!!!
Ok, a plecat Lactalis de la Vatra Dornei și închid fabricile La Dorna și mutå producția în Covasna. Greu de comentat, e afacerea lor.
Dar, au muls acest județ ani la rând și au făcut profituri mari și nu putem sta nepăsători, mai ales ținând cont de contextul în care ne lasă baltă.
Și atunci cer public Companiei Lactalis să ne spună prețul pe care îl vor pentru fabrică și pentru brand. Prețul corect, atenție!
Și cer în egală măsură marilor companii ale județului Suceava, care au făcut profituri mari, inclusiv din contracte publice, să pună umărul să putem răscumpăra fabrica și să o creștem în folosul sucevenilor.
General Construct, Loial, Calcarul, Test Prima, Florconstrct, Conbucovina și multe altele ce spuneți?

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *