Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Vocea de pe Facebook: Am ajuns sa caracterizam oamenii în cel mai simplist mod

Da-le bani dacă vrei sa sa stea oamenii acasă, da-le bani, căci foarte mulți mor de foame dacă-i închizi din nou in casa, asta e clar.
Cei care mai au posibilitati sa lucreze de acasă (on line) sau mai au rezerve in conturi chiar se bucura sa stea acasă, li se rupe de cei săraci, prefera însă sa-i înjure și sa-i facă prosti.
Am ajuns sa caracterizam oamenii in cel mai simplist mod:
Dacă ești sarac ești dezinformat, prost, incult și leneș – îți meriți soarta. Iar dacă ești prost si nu vrei sa stai acasă ești dusmanul meu, tu ești de vina dacă eu ma îmbolnăvesc.
Cea mai mare imbecilitate mi se pare însă asta: cei care poarta masca arata (lumii) ca sunt inteligenți. Masca însă trebuie sa fie de firma, sa se asorteze la ținuta unui om cu statut înalt social, sa se potrivească cu bluza, rochie, cu sandalele, sa dea bine cu machiajul, cu ochelarii de firma, cu tot ce presupune o masca socială beton sub care îmi ascund micimea si mescanaria, răutatea si fudulia. A purta masca, se spune azi, e semn ca omul nou are un IQ foarte ridicat, iar masca il distanțează de saracanul prost.
Nu ca omul modern, snobul perfect al zilelor noastre, ar înțelege cu adevărat rostul medical al purtării măștii, dar o poarta ca sa para mai destept decât toți prostii, o poarta ca sa ne arate ca are IQ ul mare cât vila, mașina și suma din cont.
(Sursa: Pagina Gigi Ghinea)

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *