Au eșuat negocierile pentru formarea guvernului. Dacian Cioloș: „Până duminică, dacă PNL este în continuare interesat de discuţii, ştie unde să ne găsească”

Vocea de pe Facebook. Mai funcţionează protecţia datelor cu caracter personal?

❗INTIMIDARE VERSUS ȘANTAJ
Dragi târgumureșeni,
🤝Vă reamintesc, deși nu cred că mai e cazul, că am fost şi rămân omul care i-am ajutat atât pe români, cât şi pe cetăţenii de etnie maghiară. Ori de câte ori mi s-a cerut sprijinul pentru rezolvarea oricăror probleme, n-am ezitat să-mi ajut concitadinii.

📣În schimb, aflu cu surprindere că, în ultimul timp, târgumureşenii de etnie maghiară primesc telefoane prin care sunt acuzat că în anul 2016 aş fi…furat voturile electoratului. (Între noi, fie vorba, în anul 2016 nu figuram pe nicio listă electorală!!). Trecând peste astfel de găinării ireale, vă întreb pe dumneavoastră, oameni de bună-credinţă: de unde deţin persoanele care se ocupă de asemenea lucruri baza de date în care sunteţi incluşi şi dumneavoastră, cei care aţi fost apelaţi telefonic?
De câte ori v-au mai sunat cei care astăzi susţin că vă reprezintă şi, mai ales, de unde ştiu cu atâta precizie că cei sunaţi (şi chiar intimidaţi dacă au o opinie diferită de a celorlalţi!) sunt cetăţeni de etnie maghiară?

❗❗Mai funcţionează protecţia datelor cu caracter personal?
La momentul oportun, dumneavoastră veți trage concluziile de rigoare încât cei responsabili de astfel de chestii mărunte să nu insiste în minciună și în alte dăți.
#TârguMureș #SuntemMaiMulți

(Sursa: Pagina Claudiu Maior – candidat la Primăria Târgu Mureș)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog