Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Vocea de pe Facebook: Medic militar: „Aparatura de testare este neacreditată”

„Suntem în situația în care aparatele de testare nu sunt omologate. Structura responsabilă, Renar a refuzat să le omologheze, pentru că dădeau eroare plus-minus 40%. Atunci guvernul și-a luat responsabilitatea și a dat-o în seama DSP-ului, care nu este abilitat (…)
Se introduc șase eprubete. Atunci când una din probe e pozitivă, aparatul semnalizează sonic. Dacă ai ghinionul să fie proba ta în acel aparat, sunt declarate toate șase pozitive. Apoi cetățeanul, sănătos fiind, îl duce într-un spital, într-o comunitate infectată, unde aproape sigur se contaminează. De aici tragedia prin care trece poporul român. Trauma psihică o vom deconta peste câteva luni”.
Așa susține un fost director al Spitalului Militar Central şi ex-şef al Direcţiei Medicale a Armatei, dr. Ioan Sîrbu.

Să ne înțelegem pentru cei care vor evoca insinuant legăturile medicului cu politica și că se bagă în seamă: el candidează la Primăria Capitalei din partea Pro România. Dar asta n-are nicio legătură cu omologarea aparaturii de testare Covid. Dr.Sîrbu a candidat la fel de bine pentru PNL, pe loc eligibil de deputat de Argeș.

Treaba e că nici măcar un ziarist, oengist sau cetățean simplu n-a întrebat Renar de ce n-a omologat testerele. Renar este Asociația de Acreditare din România, care validează laboratoarele de analize umane. În 2020, Renar a acreditat instrumentarul unui singur laborator de analize medicale din Câmpina.

(Sursa: Pagina Cristian Niculescu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Vocea de pe Facebook: Medic militar: „Aparatura de testare este neacreditată””

  • Tara nimanui. O acuzatie foarte grava, pentru care institutiile abilitate ar trebui sa verifice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *