Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Vocea de pe Facebook. Minoră arestată după ce a bătut cu o cruzime de nedescris o fată

Părinţii minorilor care au fost implicaţi în evenimentul de sâmbătă, în care o fată de 13 ani a fost agresată de alte adolescente, au fost sancţionaţi cu câte 500 de lei, a transmis, azi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu. IPJ Gorj a anunțat că, în continuarea cercetărilor efectuate de polițiști, o tânără, de 14 ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuită de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe A FOST REȚINUTĂ pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. De asemenea, poliţiştii efectuează cercetări în alte două dosare penale pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, respectiv ameninţare, în urma a două filmări care au apărut în spaţiul public, în evenimentele respective fiind implicaţi minori.

Update
Celor care nu vor să înțeleagă sau nu pot să o facă, ACEASTA ESTE AMENDA MAXIMĂ pentru nesupravegherea unui minor, aceasta fiind aplicată părinților, nu agresoarelor! Bătăușele riscă închisoarea de la 3 luni la 2 ani, bineînțeles cu aplicarea art. 113 și următoarele din Codul Penal, privind faptele penale comise de către minori, dar și cu aplicarea art. 77, lit. a, din Cod Penal, privind circumstanțele agravante, având în vedere nr. participantelor la agresiune. Revenind la amenzi, este vorba de art. 2, pct. 33 din Legea 61/1991, sancționată de art. 3, alin. 1, pct. a, amenda fiind cuprinsă între 100 și 500 de lei. Polițiștii au acționat exemplar, ba chiar mă miră reținerea minorei de 14 ani. Din partea mea, un mare bravo!

(Sursa: Polițiștii au umor)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii