Vocea de pe Facebook. Munca nu te infectează, orice fel de distracție, da

Io am înțeles foarte clar ce trebuie făcut ca să se ducă covidul. Unde să se ducă? Nu știe nimeni, dar vrem să se ducă.
Restricțiile ar trebui ridicate, ba nu, înăsprite, dar de fapt trebuie ridicate, dar nu chiar ridicate, doar puțin ridicate și nu tot timpul. De fapt, ignorați asta, trebuie să stați departe de toată lumea.
Măștile vor fi obligatorii pentru copii numai dacă se decide că trebuie să le poarte. După ce autoritățile vor delibera intens, vor decide că nu trebuie să le poarte, de aceea toți copiii vor trebui să poarte măști. Asta numai în cazul în care va începe școala, care va începe curând, nu chiar acum totuși, nu știm când, dar cu siguranță că va începe. În caz că nu va începe, atunci nu va începe.

Dacă stai la șase metri distanță de ceilalți oameni și porti trei măști, una peste alta, este cel mai bun mod să te protejezi de virus. Asta nu e valabil dacă te duci la muncă. La muncă ești protejat prin simplu fapt că ești la muncă și în felul ăsta poți produce bani ca guvernul și statul să te poată proteja de virus și ar trebui să petreci cât mai mult timp la muncă fără să pui întrebări. În cazul în care ai pretenții salariale, să nu le mai ai, pentru că economia este pe butuci, că na, guvernul s-a chinuit să te protejeze de virus și astfel n-a mai avut timp decât să cheltuiască puținii bani pe care i-a primit. Din cauza ta s-a întâmplat asta, pentru că ți-au trebuit măști, restricții și distanțare.

Munca nu te infectează, orice fel de distracție, da. Vrei concerte ? Nu poți, că se ia virușii. Vrei la cinema? Pfoaaa, gâlgâie virușii p-acolo. Avioane, călătorii, cârciumi? Marș d-acilea. Nu mai umbla noaptea pe străzi, că doar ți-a spus guvernul că virusul e noctambul și te atacă.

Toate celelalte planete din sistemul nostru solar vor fi adăugate pe lista locațiilor carantinate, că în caz că taman acu se decid alienșii să ne viziteze, să priceapă dracu că trebuie să stea două săptămâni în izolare. Totuși, în cazul în care vin cu niște bani de investiții, atunci se poate cu declarație pe propria răspundere. Să nu-i apuce turismul, că noi nu putem accepta așa ceva.

Toți ne ocupăm să inventăm un vaccin, unii chiar l-am și găsit, de fapt nu prea l-am găsit, dar se cheamă că suntem destul de aproape de a-l găsi. Asta în cazul în care nu l-au găsit alții înaintea noastră.
Această postare este un pamflet, de fapt nu chiar pamflet, doar puțin pamflet. Asta în cazul în care nu pare a fi pamflet, pentru că atunci chiar e pamflet.
Cu plăcere.

(Sursa: Pagina Cristina Rusu)

Clarificare comentarii


Clarificare

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe blog, precum și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii