Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Vocea de pe Facebook. Natura își face treaba fără să-și ceară voie de la alde Tătaru

Să revenim puțin asupra raportului publicat acum o lună de Centrul de prevenire al bolilor din SUA. Conform cercetărilor, 85% din cei care au manifestat simptome asociate Covid-19 au purtat mască întotdeauna (70,60%) sau adesea (14,40%). La polul opus se află cei care nu au purtat vreodată (3,9%) sau au purtat rareori (3,9%) mască.

Eu cred că explicația e foarte simplă. Asimptomaticii sunt mulți, extrem de mulți, și e foarte bine că e așa. Natura își face treaba fără să-și ceară voie de la alde Tătaru și omologii săi de aiurea, la fel de inteligenți ca el, dacă nu și mai și. Însă un asimptomatic care poartă mască riscă să facă forme extrem de grave ale bolii pentru că, prin forța împrejurărilor, își re-insipiră, la infinit, întreaga încărcătură virală, sporind-o. Dacă mai face și efort, trage adânc în plămâni tot ce avea inițial doar în nas sau în gât. Valabil și pentru copii. În primul rând pentru copii. Spre deosebire de alții noi avem copii care dezvoltă simptome grave de covid. Oare de ce?

(Sursa: Pagina Nedeea Burca)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Vocea de pe Facebook. Natura își face treaba fără să-și ceară voie de la alde Tătaru”

  • Poți să mori pe masa de operație, sau în stație
    Sau fiind femeie poți să mori făcând felație
    Poți să nu faci nimic greșit, fără măsură
    Oricum te vede Dumnezeu (și te fute-n gură)
    Poți să fii sculptor, sudor, doctor, e ca dracu’
    Că poți să mori încercând să îl salvezi pe altu’
    Poți să mori încercând să schimbi un bec în timp ce-ți râde proasta
    Poți să mori încercând să îți omori nevasta
    Poți să mori drogat, visând, sau beat prizând
    Poți să mori plângând, mâncând, sau chiar râzând
    În fața unui cuțit strigând „Bă, nu da!”
    Sau mai rău, înecat cu tort de ziua ta
    Poți să mori în parc în timp ce plimbi un câine
    El vine, te miroase, și se pișă pe tine
    Poți să mori în accident când te-aleargă garda
    Sau când vrei să tai o găină și-ți dai în coaie cu barda
    Poți să mori în timp ce faci sex cu o vecină, mă-nțelegi?
    Poți să mori de frig în timp ce vrei să te îneci
    Poți să mori băi puță, ascultându-l pe Guță

  • Singurul lucru important este cine si daca va plati pentru aceasta mega-escrocherie mondiala!

  • E posibil sa fie asa mai ales ca ,desi oficial sunt 38 de milioane de infectati,oficiali ai OMS au vehiculat faptul ca cifra reala(pe modele statistico matematice ) a infectatilor ar fi pe undeva pe la 760 sau 780 de milioane de infectati(personal cred ca aceasta cifra ar fi mai aproape de realitate adica de 20 de ori mai multe cazuri).Si atunci parerea exprimata aici are logica din punctul meu de vedere.PS si doctorul Rafila vehicula faptul ca numarul de infectati declarat trebuie sa il inmultim cu 10 ca sa aflam cifra reala de infectati,parere cu care eu personal sunt de acord.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *