Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Vocea de pe Facebook. Obsedați să facă filme cu cote de negri, homosexuali, patagonezi și eschimoși, americanii au pierdut hegemonia culturală pe care o aveau prin propagandă

Hegemonia SUA este amenințată foarte capitalist de China. Pur și simplu se aplică regulile pieței: raportul calitate-preț și cerere-ofertă.
Și cu 5G, și nu numai…
Dar SUA știe că nu pierde doar bani. SUA pierde statutul de arbitru al lumii.

De aici și disperarea care face ca, până și într-o țară vasală a Washingtonului, cum e România, sărmanul imbecil ajuns ambasador la București (prin cumpărarea poziției) este obligat să alterneze limbile în fund date președintelui și guvernului, cu „editoriale” hilare în care aflăm că Huawei va aduce comunismul.
Dar de ce pierd totuși americanii? Răspunsul îl găsim in decizia Hollywoodului de zilele trecute.

SUA e o putere imperialistă care a provocat războaie, a distrus țări, a ucis, a băgat națiuni întregi în sărăcie a fost fără milă la fel ca și URSS.
Însă spre deosebire de URSS au avut tot timpul o propagandă excelentă. Filmul american a cucerit lumea și a convins chiar și victimele imperialismului american că SUA e imperiul binelui.
Chiar și când o dădeau în bară, americanii erau primii care să denunțe asta. Uitați-vă la filmele despre Vietnam. Chiar și când critică atrocitățile comise de armata SUA, o fac de pe pozițiile unei etici americane din oficiu superioare.

Apocalypse now sau Rambo sunt filme care fac din rahat bici. Comparați-le cu autocriticile ipocrite sau cu „tovarăși, au fost și greșeli” din comunism. Americanii te fac să înjuri americănește și când ești anti-american.

Mesajul e: SUA e singura soluție inclusiv la problemele provocate de SUA.
Numai că SUA se prăbușește din interior.

Au avut dreptate și comuniștii cu ceva: „contradictiile antagonice” din capitalism chiar sunt pe bune.
În SUA a căzut tocmai propaganda. Obsedați să facă filme cu cote de negri, homosexuali, patagonezi și eschimoși, americanii au pierdut hegemonia culturală pe care o aveau prin propagandă.
SUA nu mai are șarmul acela propagandistic care făcea din rahat bici. Acum rahatul rămâne rahat….
Iar evoluțiile interne din SUA ultimilor ani arată că rahatul e chiar mare…..

(Sursa: Pagina Bogdan Alexandru Duca)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii