PNL îl va propune pe Nicolae Ciucă pentru funcția de premier la consultările cu președintele Klaus Iohannis. Liberalii vor formarea unui guvern minoritar cu UDMR

Vocea de pe Facebook. Pe timp de criză, cu o economie care abia respiră, prioritatea guvernului asta a fost: să nu se atingă de banii pentru partide

Guvernul țipă că nu sunt bani în buget (și nu sunt). Dar la rectificarea bugetară, când ar trebui să redistribuie resursele (oricum diminuate de pandemie) în funcție de priorități, Guvernul alocă 12 milioane de euro pentru subvenția partidelor doar pe luna septembrie.

În luna august, subvenția partidelor a fost de 10 ori mai mică: 1,2 milioane de euro. Orice guvern responsabil ar fi păstrat această sumă (sau chiar ar fi diminuat-o). Însă Guvernul Orban a majorat suma de 10 ori, că așa spun niște calcule făcute în luna ianuarie, inainte de covid, când trăiam practic într-o alta lume și estimările bugetare arătau cu totul altfel.

Pe timp de criză, cu o economie care abia respiră, prioritatea guvernului asta a fost: să nu se atingă de banii pentru partide.
În septembrie, PSD ia aproape 6 milioane de euro, PNL – peste 3, iar USR – 900.000 de euro.

(Sursa: Pagina Sebastian Zachmann)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii